Αναζήτηση

Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό Brother

Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό Brother

Αυξάνει την Παραγωγικότητα και Μειώνει το Κόστος Παραγωγής

Ένα νέο μοντέλο απευθείας εκτύπωσης ενδυμάτων της brother με την ονομασία GTX Pro διατίθεται στην αγορά.  

Με νέα κεφαλή εκτύπωσης, τα νέα GTX Pro προσθέτουν στις τεχνολογικές καινοτομίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και χαμηλότερο κόστος συντήρησης, δίνοντας λύση σε ένα μείζων θέμα για τους χρήστες DTG εκτυπωτικών.

Με τα brother GTX Pro εκτυπώνονται  με το ίδιο μελάνι απευθείας λευκά ή σκούρα βαμβακερά και μεικτά υφάσματα, καθώς και μετάξι και πολυεστέρας, πάχους έως 30 mm. Οι αυτόματες διαδικασίες καθαρισμού έχουν μειωθεί, ενώ ένας πρόσθετος αισθητήρας ύψους ελέγχει το βέλτιστο ύψος της παλέτας εκτύπωσης προκειμένου να αποφεύγονται λάθη και θολά τυπώματα.

Τα μελάνια του αποδίδουν μεγάλη χρωματική γκάμα, έντονα χρώματα, υψηλή αντοχή στις πλύσεις και εξαιρετικά μαλακή υφή της εκτυπωμένης περιοχής στο ύφασμα και είναι πιστοποιημένα με OekoTexPassport και GOTS 5.0.

Με ποικιλία παλετών εκτύπωσης και accessories, τα GTX Pro εξασφαλίζουν  δυνατότητες που επιτρέπουν την εκτύπωση εκτός από t-shirts και σε πολλά άλλα είδη όπως:  παπούτσια, τσάντες, εσώρουχα, παντελόνια, βρεφικά είδη, πετσέτες, καπέλα, μαξιλαροθήκες, σεντόνια, κ.α, καθώς και σε δύσκολα ενδύματα και σημεία όπως:  γιακάδες, μανίκια, τσέπες, sweaters με κουκούλα, μπλούζες με φερμουάρ και κουμπιά κ.α

Ένας συνδυασμός μοναδικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων έχουν ως αποτέλεσμα την απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης των GTX Pro με ανάλυση  1200×1200 dpi για φωτορεαλιστική αποτύπωση και 5 χρώματα (CMYK + Λευκό). Η standard επιφάνεια εκτύπωσης τους είναι 35.6x40.6, ενώ δέχονται προαιρετικά παλέτα εκτύπωσης έως και  40,64cm x 53,34cm.

Πληροφορίες:
Άτλας Digital ΑΕ
Τηλ: 210-9845771, fax: 210-9845081, e-mail: bessy@atlasdigital.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top