Αναζήτηση

Νέο Eco Router από την Comagrav

Νέο Eco Router από την Comagrav

Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών foam, πλαστικών, μετάλλων κ.α.

Με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στην αγορά η Comagrav, σχεδιάζει και κατασκευάζει στιβαρές και αξιόπιστες μηχανές από υψηλής ποιότητας υλικά, οι οποίες «χτίζονται» ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ενσωματώνοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα CNC.

Την νέα προσθήκη στον κατάλογο της Comagrav αποτελεί το Eco Router:

Γιατί Eco?

Η Comagrav  είναι γνωστή για τις στιβαρές, ποιοτικές κατασκευές της που απευθύνονται κυρίως σε μεσαίες/μεγάλες παραγωγές. Το κενό του μηχανήματος entry level καλύπτει το νέο Eco Router, το οποίο κατασκευάζεται από ατσάλι με έναν έξυπνο μηχανικό σχεδιασμό που απαιτεί λιγότερη χρήση υλικού κατασκευής και εξασφαλίζει λιγότερους κραδασμούς.

Με ιδανική διάσταση 1500 x 2500mm, επαγγελματικό μοτέρ 2kW, άψογα λειτουργικό τραπέζι vacuum, εύκολη λειτουργία μέσω Windows και σύστημα αναγνώρισης σημείων με camera για εκτυπωμένα υλικά, το νέο αυτό μοντέλο προσφέρει την απόλυτη λύση εκκίνησης στις κοπές επίπεδων υλικών για τους επαγγελματίες της επιγραφοποιίας.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Comagrav, το Eco Router είναι εξοπλισμένο με άριστης ποιότητας μοτέρ και συστήματα κίνησης στους άξονες ΧΥΖ, που εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση και ακρίβεια τοποθέτησης. Επιπλέον, για την μέτρηση του μήκους του εκάστοτε εργαλείου, το Eco Router ενσωματώνει αυτόματο αισθητήρα στον άξονα Ζ.

Το σύστημα ελέγχου PILOT είναι συμβατό με HP-GL & G-Code, ενώ υποστηρίζει πολλά RIP λογισμικά όπως Caldera, Onyx, Colorgate, Flexi κ.α.

Τα υλικά που μπορεί να διαχειριστεί είναι ακρυλικό, αλουμίνιο, Di-Bond, PVC, MDF, κόντρα πλακέ, ξύλο κ.α.

 

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για την Comagrav είναι η εταιρεία DALTEC ΑΕ

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top