Αναζήτηση

Νέο επίπεδο κοπτικό Valiani με 5 χρόνια εγγύηση και μεγάλες δυνατότητες

Νέο επίπεδο κοπτικό Valiani με 5 χρόνια εγγύηση και μεγάλες δυνατότητες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιούνιος 2021. Το νεότερο μοντέλο της σειράς ψηφιακών επίπεδων κοπτικών της Valiani, με την ονομασία Invicta, αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας για την αγορά της συσκευασίας και της εκτύπωσης.

Με τραπέζι vacuum, μεγάλη ευελιξία και ακρίβεια, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη παραγωγής χάρη σε μια τεράστια γκάμα εργαλείων και αξεσουάρ. Με 5 χρόνια εγγύηση είναι από τις πιο αξιόπιστες και «δυνατές» λύσεις στην κατηγορία του, με πολύ προσιτή τιμή.

Διαθέσιμο σε δύο διαστάσεις, 100x150cm και 120x80 cm και απαράμιλλη ευκολία χρήσης, μπορεί να κόψει μια μεγάλη σειρά διαφορετικών υλικών με πάχος έως 5mm ή 20mm (με χρήση προαιρετικού oscillating knife). Τα μηχανικά μέρη και η τεχνολογία αιχμής του το καθιστά από τα πιο συμπαγή, ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα στην αγορά.

Με το σύστημα συγκράτησης εργαλείων, η μετάβαση από το ένα εργαλείο στο άλλο είναι απίστευτα εύκολη και καλύπτει διάφορες απαιτήσεις κοπής, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί και με κάμερα και λογισμικό για την ανίχνευση σημείων κοπής.
Στόχος της Ιταλικής εταιρείας Valiani, με αυτό το νέο μοντέλο κοπτικού, είναι η κατασκευή ενός προϊόντος προσιτού σε όλους, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα και τις υψηλές δυνατότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Valiani, AtlasDigitalAE (www.atlasdigital.gr), 210-9845771, 2310-672942

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top