Αναζήτηση

Νέο Roland DG της σειράς SOLJET

Νέο Roland DG της σειράς SOLJET

H Roland DG, ανακοινώνει το Νέο Μεγαλύτερο και Γρηγορότερο Εκτυπωτή/Κοπτικό στην σειρά SOLJET, με 8-κάναλη Κεφαλή Εκτύπωσης και νέα μελάνια ECO-SOL MAX2 Το νέο SOLJET PRO4 XR-640 συνδυάζει Υψηλή Ταχύτητα Εκτύπωσης, Εντυπωσιακή Ποιότητα, Σύστημα Περιγραμματικής Κοπής και Νέα μελάνια που περιλαμβάνουν χρώμα Light Black.

H Roland DG Corporation, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή μηχανημάτων εκτυπωτών InkJet και Εκτυπωτών/Κοπτικών  για γραφικά εξωτερικής χρήσης, ανακοινώνει το SOLJET PRO4 XR-640, το πιο εξελιγμένο και ενδιαφέρον μηχάνημα printer/cutter ως τώρα.  Με πλάτος 160 εκατοστά, το SOLJET PRO4 XR-640 συνδυάζει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης με την γνωστή και καταξιωμένη τεχνολογία print/cut, νέα πρωτοποριακή σχεδίαση κεφαλών, σύνθεση επτά ή οχτώ χρωμάτων, και νέα μελάνια ECO-SOL MAX2 σε εννέα χρώματα: cyan, magenta, yellow and black (CMYK), plus light cyan (Lc), light magenta (Lm), white (Wh), metallic silver (Mt) and new light black (Lk). 

«Ενώ αποτελεί το πρώτο μηχάνημα εκτυπωτικό/κοπτικό που προσφέρει στην αγορά τόσο μεγάλη ισχύ και ευελιξία, το XR-640 σχεδιάστηκε για μεγάλους όγκους παραγωγής ενώ ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα  στους επαγγελματίες να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με εντυπωσιακά εφφέ»  δήλωσε ο Κος  Yohei Shinomura, product manager της Roland DG.

«Στα υψηλής έντασης μελάνια του XR-640 περιλαμβάνονται Λευκό, Ασημί και Γκρί χρώμα, ανεβάζοντας την χρωματική απόδοση και ανοίγουν ευκαιρίες σε νέες προσοδοφόρες αγορές και ιδιαίτερες εφαρμογές». Με βασική κατεύθυνση την παραγωγή, το XR-640 διαθέτει διπλές κεφαλές εκτύπωσης  που αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ταχύτητες εως 49,1 τ.μ./ώρα.

Οι κεφαλές εκτοξεύουν επτά διαφορετικά μεγέθη σταγόνας  αποδίδοντας  απαλές διαβαθμίσεις σε ντεγραντέ και λεία πλακάτα χρώματα. Με το ενσωματωμένο σύστημα κοπής, παράγονται γραφικά σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα.      

Το  PRO4 XR-640 φοράει τα ECO-SOL MAX2 μελάνια, αναβαθμισμένη έκδοση των πολυβραβευμένων eco-sol vent μελανιών της Roland, σε τέσσερις συνδυασμούς: CMYKLcLmWhMt, CMYKLcLmLkWh, CMYKLcLmLkMt and CMYKLcLmLk.  Τα ECO-SOL MAX2 μελάνια στεγνώνουν γρήγορα και προσφέρουν μεγάλη αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες, σε γρατζουνιές και χημικά, μεγάλη ποικιλία υλικών και διευρυμένη γκάμα χρωμάτων.

Τα ECO-SOL MAX2  δίνουν προστιθέμενη αξία και  τόνο στις εκτυπώσεις που προέρχεται από τα τρία ειδικά μελάνια.  Το νέο Light Black εξασφαλίζει απαλή διαβάθμιση στα γκρίζα, φυσικούς τόνους δέρματος και ακρίβεια στην φωτογραφική απεικόνιση. Το βελτιωμένο Λευκό έχει μεγαλύτερη  καλυπτικότητα –αδιαφάνεια για φωτεινά λευκά κείμενα, γραφικά και υφές.

Το Metallic Silver, επίσης βελτιωμένο έχει μεγαλύτερη γυαλάδα και τυπώνεται είτε σαν πλακάτο-spot είτε σε συνδυασμό με την τετραχρωμία για να αποδώσει εκατοντάδες μεταλλικά χρώματα ή εφφέ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά SOLJET PRO4 XR-640:

 • Κεφαλές Εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας για σταθερή απόδοση στο πέρασμα του χρόνου, υψηλή ποιότητα εκτύπωσης  και μεγάλη παραγωγικότητα.
 • Ο καινοτόμος σχεδιασμός των διπλών κεφαλών εκτοξεύει σταγόνες με επτά διαφορετικά μεγέθη που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες των υλικών εκτύπωσης και στις διάφορες ταχύτητες*1
 • Η διάταξη των χρωμάτων είναι σε «καθρέφτη» για τα επτά χρώματα εξαλείφοντας το banding στην αμφίπλευρη-bidirectional εκτύπωση.
 • Ταχύτητες παραγωγής  21.6 τ.μ./ώρα και για αυτοκόλλητα βινύλια και για PVC banners
 • Η τεχνολογία Roland Intelligent Pass Control® , διαχειρίζεται με ακρίβεια την επιπλέον τοποθέτηση σταγονιδίων μελανιού ανάμεσα στα passes έτσι ώστε το banding να είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Νέα μελάνια ECO-SOL MAX2
 • Μεγάλη Αντοχή, Ανθεκτικά στα γδαρσίματα, Άοσμα
 • Μεγάλη Ποικιλία Υλικών, επιστρωμένων και μη
 • Γρήγορο και σταθερό στέγνωμα για λεία χρώματα και καθαρά γραφικά
 • Φιλικά στο περιβάλλον χωρίς προσμίξεις νικελίου Τεχνολογία Εκτύπωσης Τελευταίας Γενιάς
 • Μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα των διπλών κεφαλών με τα ECO-SOL MAX2
 • Κάλυψη υψηλής πυκνότητας για ζωντανά και εκφραστικά χρώματα ακόμη και στις μεγάλες ταχύτητες Νέο μελάνι  ECO-SOL MAX2 Light Black(Lk)
 • Ακριβής αναπαραγωγή των ουδέτερων ή γκρίζων τόνων  χωρίς σπασίματα
 • Αναβαθμισμένη ποιότητα στις απαλές αποχρώσεις όπως οι τόνοι του δέρματος Νέο Λευκό και Μεταλλικό Μελάνι
 • Το λευκό μελάνι της σειράς ECO-SOL MAX2, είναι υψηλότερης έντασης με καλύτερη καλυπτικότητα και αποδίδει φωτεινά λευκά κείμενα και γραφικά
 • Το Μεταλλικό μελάνι ECO-SOL MAX2 είναι πιο γυαλιστερό και εντυπωσιακό. Τεχνολογία Roland Εκτύπωση & Κοπή για ευελιξία
 • Εκτυπώνει και συνεχίζει αυτόματα την περιγραμματική κοπή σε οποιοδήποτε σχήμα
 • Ιδανικό για εφαρμογές όπως γραφικά δαπέδου, σημείων πώλησης-POP,  γραφικά αυτοκινήτων, στάμπες ενδυμάτων κ.α. Νέα έκδοση software  Roland VersaWorks®
 • Ενσωματώνει την PANTONE® spot color library για αυτοματοποίηση διαδικασίας μετατροπής από χρώματα Pantone® σε τετραχρωμία*2
 • Ακριβής πρόβλεψη κατανάλωσης μελανιού για κάθε αρχείο
 • Ενσωματωμένο Spot color replacement Με το Roland OnSupport λαμβάνετε κείμενο ή e-mail όταν η δουλειά ολοκληρώνεται ή όταν χρειάζεται  μελάνι.

Περισσότερες πληροφορίες από την Atlas Digital:
Κεντρικά Γραφεία: Μαρ.Αντύπα 14, 174 55 Άλιμος Αθήνα. Τηλ. +30 210 9845771
Υποκατάστημα: Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 142, 561 21 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη.
Τηλ. +30 231 0672942
Website: www.atlasdigital.gr  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top