Αναζήτηση

Nέοι εκτυπωτές ρολού VUTEk Q3r και Q5r από την EFI

Nέοι εκτυπωτές ρολού VUTEk Q3r και Q5r από την EFI

Η Electronics For Imaging (EFI) θέτει νέα επίπεδα παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας για τους πελάτες της αγοράς γραφικών σήμανσης πολύ μεγάλου μεγέθους. Η νέα σειρά προϊόντων EFI VUTEk Q προσφέρει ανώτερη ποιότητα με προηγμένη τεχνολογία roll-to-roll LED. Οι νέοι εκτυπωτές UV-LED  EFI VUTEk Q3r  και  Q5r μπορούν να παράγουν μια ευρύτερη ποικιλία απαιτητικών εφαρμογών που απαιτούν την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης, αλλά και δουλειές πολύ μεγάλου όγκου που απαιτούν το χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Πρόκειται για δύο πολύ γρήγορους και παραγωγικούς εκτυπωτές γραφικών ρολού: ο εκτυπωτής VUTEk Q5r πλάτους 502,92cm λειτουργεί με ταχύτητες έως kai 672 m2/ώρα και o VUTEk Q3r πλάτους 350,52cm εκτυπώνει με ταχύτητες έως 558 m2/ώρα.

Οι εκτυπωτές VUTEk Q3r και Q5r παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης Engage της EFI και προσφέρουν στους χρήστες μια ολοκληρωμένη λύση, από την υποβολή αρχείων έως την τελική εκτύπωση. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα, που είναι υψηλότερη από τα υπάρχοντα μοντέλα στην αγορά.


VUTEk Q3r

Η πρώτη εγκατάσταση VUTEk Q5r στον κόσμο, έγινε στην Yahav Digital Print, μια μεγάλη εκτυπωτική εταιρεία ευρείας μορφής στο Ισραήλ. Ο Zevik Nur, Διευθύνων Σύμβουλος της Yahav Digital Print, δήλωσε: «Το νέο VUTEk Q5r εγκαταστάθηκε τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε το χρησιμοποιούμε σε πλήρη παραγωγή. Έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μας όσον αφορά την αξιοπιστία, τις ταχύτητες παραγωγής, την ποιότητα εκτύπωσης, την κατανάλωση μελανιού και την ευκολία χρήσης. Οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την δυνατότητά μας να μειώσουμε τον χρόνο παράδοσης και να παράγουμε εκτυπώσεις ακόμη υψηλότερης ποιότητας σε μικρότερους χρόνους.»


VUTEk Q5r

 

Αξεπέραστη ποιότητα με την τεχνολογία UltraDrop και την απεικόνιση LED

Οι νέοι εκτυπωτές διαθέτουν έως και εννέα χρώματα μελανιού (CMYK και προαιρετικά light cyan, light magenta, light black, white και clear coat), επιτρέποντας την πλήρη εξατομίκευση του κάθε εκτυπωτή στις ανάγκες και τις στρατηγικές των χρηστών. Η τεχνολογία EFI UltraDrop διαθέτει κεφαλές εκτύπωσης που αποδίδουν σταγόνα 7 πικόλιτρων με δυνατότητα πολλαπλών σταγόνων για εικόνες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας. Οι χρήστες αποκτούν εξαιρετική ομαλότητα σε σκιές, ντεγραντέ και αλλαγές, καθώς και υψηλή ακρίβεια και ευκρίνεια σε κείμενο με χαρακτήρες μεγέθους 3 στιγμών με πραγματική ανάλυση έως και 1.200 dpi. Το στέγνωμα με UV LED εξασφαλίζει μείωση κόστους καθώς και μείωση κατανάλωσης ενέργειας, γεγονός που το καθιστά μια λύση φιλική προς το περιβάλλον, και επιτρέπει την χρήση λεπτότερων και ευαίσθητων στη θερμότητα υποστρωμάτων.

Οι εκτυπωτές διαθέτουν επίσης το χαρακτηριστικό «Power Tool» που προσφέρει επιλογές προηγμένης παραγωγικότητας.

Ο David Aloni, Διευθύνων Σύμβουλος της Xtreme dpi, είδε σημαντικά πλεονεκτήματα στην απόδοση των εκτυπωτών και στη λειτουργία υψηλής ταχύτητας. «Ως μέρος της έρευνάς μας για την αγορά ενός νέου εκτυπωτή ρολού, δοκιμάσαμε τον EFI VUTEk Q5r. Είναι ο γρηγορότερος εκτυπωτής στην κατηγορία του, επιτυγχάνοντας ταχύτητα παραγωγής ρεκόρ. Διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα εκτύπωσης δεν υστερεί σε τίποτα, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά αρχεία. Σίγουρα ξεπερνά τις απαιτήσεις παραγωγής μας σε ποιότητα, ταχύτητα και συνέπεια».

 

Νέα συνδεσιμότητα σε cloud, μεγάλες χρωματικές δυνατότητες και Fiery RIP

Οι νέοι φορητοί σταθμοί με οθόνη αφής για τον χειρισμό των εκτυπωτών VUTEk Q3r και Q5r προσφέρουν τη μέγιστη ευκολία στους χειριστές. Οι σταθμοί με οθόνη αφής κατευθύνουν επίσης τους χρήστες στο EFI IQ™, νέες προαιρετικές εφαρμογές βασισμένες σε cloud για εύκολη παρακολούθηση και ανάλυση της παραγωγικής δραστηριότητας, που οδηγούν σε πραγματοποιήσιμα δεδομένα που μπορούν να βοηθήσουν τις λειτουργίες να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές και κερδοφόρες.

Και οι δύο εκτυπωτές περιλαμβάνουν το κορυφαίο ψηφιακό Fiery proServer Premium front end (DFE) της EFI με το Fiery FAST RIP για πιο γρήγορη επεξεργασία αρχείων, μεγιστοποιώντας την επένδυση του εκτυπωτή εξαλείφοντας τον χρόνο αδράνειας του εκτυπωτή. Τα συστήματα Fiery DFE περιλαμβάνουν επίσης ισχυρές επιλογές όπως το Fiery Spot Color, το Fiery Color Profiler Suite και το Fiery Color Verifier για την απόλυτη και εύχρηστη διαχείριση χρώματος.

«Σχεδιάσαμε τα EFI VUTEk Q3r και VUTEk Q5r για να πάμε ένα βήμα πέρα από την εκτύπωση και να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα από το RIP έως το τελικό προϊόν στην ίδια πλατφόρμα», δήλωσε ο Ken Hanulec, αντιπρόεδρος της Worldwide Marketing, EFI. «Αυτή η νέα σειρά εκτυπωτών αποτελεί ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας, φέρνοντας πρωτοφανή ταχύτητα στο portfolio μας και μια σειρά από πολύτιμες δυνατότητες και επιλογές που μεταφέρουν την κερδοφόρα παραγωγή εκτύπωσης ρολού σε νέο, υψηλότερο επίπεδο.»

Πηγή: https://www.efi.com/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top