Αναζήτηση

ΝΕΟΣ, κόμπακτ τροφοδότης Enterprise SL Compact για τον εκτυπωτή Xante Impressia

ΝΕΟΣ, κόμπακτ τροφοδότης Enterprise SL Compact για τον εκτυπωτή Xante Impressia

ΝΕΟΣ, κόμπακτ τροφοδότης υψηλής ταχύτητας Enterprise SL Compact για τον εκτυπωτή Xante Impressia

Η Xante ανακοινώνει την προσθήκη του τροφοδότη EnterpriseSLFeeder στην σειρά εκτυπωτών Impressia Digital Multi-Media Press. Ο νέος Enterprise SL Feeder δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους πελάτες που έχουν περιορισμένο χώρο και θέλουν να μεγαλώσουν την παραγωγή τους και τα περιθώρια κέρδους τους. Την προηγούμενη χρονιά η Xanté έβγαλε το ολοκληρωμένο σύστημα τροφοδοσίας υψηλών ταχυτήτων Enterprise High Speed Feed System για την σειρά Impressia εξοπλισμένη με υψηλής χωρητικότητας συρτάρια, ιμάντα μεταφοράς και μια βάση για στήριξη και φύλαξη φύλλων. Ο Enterprise SL Feeder είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με τον Enterprise με διαστάσεις 73 cmx 29.2cmx 69.2 cm.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να συναρμολογηθεί.  

Ο τροφοδότης Enterprise SL Feeder είναι ειδικά σχεδιασμένος να εξοικονομεί χώρο εξαλείφοντας τη βάση που προσφερόταν με το μεγαλύτερο Enterprise Feed System. Τώρα οι χρήστες μπορούν να μεγαλώσουν τον χώρο τους τοποθετώντας το σύστημα Impressia Digital Print System με τον μικρό τροφοδότη Enterprise SL Feeder σε οποιοδήποτε ελεύθερο τραπέζι ή χώρο γραφείου. Το σύστημα Enterprise SL Feed System μπορεί να τυπώσει μεγέθη φύλλου μέχρι 305mm x 648mm και χαρτιά βάρους μέχρι 320 gsm. Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top