Αναζήτηση

Νέος laser εκτυπωτής Impressia Digital Multi-Media Press από την Xante

Νέος laser εκτυπωτής Impressia Digital Multi-Media Press από την Xante

Σειρά γρήγορων, υψηλής ποιότητας έγχρωμων συστημάτων σχεδιασμένων για μέγιστη οικονομία παραγωγής - Πραγματικό χαμηλό κόστος αντιτύπου!

Η Xanté επεκτείνει το πεδίο δραστηριότητάς της με το λανσάρισμα του νέου Impressia Digital Multi-Media Press. Ο γρήγορος αυτός έγχρωμος εκτυπωτής με κόστος εκτύπωσης από τα χαμηλότερα της αγοράς τοποθετεί την Xanté ξεκάθαρα στην κατηγορία της εμπορικής εκτύπωσης μεγαλύτερων τιράζ.

Με τον IMPRESSIA, η Xanté αποκτά μεγαλύτερες δυνατότητες κάλυψης όλων των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γραφικών τεχνών, αλλά και γραφείων και μεγάλων εταιριών που διαχειρίζονται εσωτερικά τις εκτυπωτικές τους ανάγκες (επιστολόχαρτα, φάκελοι, trans promo marketing κ.α.).

Ο Impressia περιλαμβάνει το high-end πρόγραμμα iQueue 7 Ultimate, καθώς και προαιρετικό πατάρι τροφοδοσίας και ιμάντα εξαγωγής για μια πλήρως οργανωμένη παραγωγή. Το iQueue 7 Ultimate Workflow αυτοματοποιεί τις προεκτυπωτικές διαδικασίες ελέγχοντας  πολλαπλούς σταθμούς εργασίας ταυτόχρονα.

«Είμαστε σε ένα σημείο όπου η παραγωγικότητα και το κόστος παραγωγής αποτελούν τα πιο σημαντικά κριτήρια για τους αγοραστές» δήλωσε ο Robert Ross, CEO και ιδρυτής της Xanté στην έκθεση Graph Expo στο Chicago όπου παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος εκτυπωτής. «Ο IMPRESSIA προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες να παραδίδουν σε ελάχιστους χρόνους προϊόντα με υψηλά ποιοτικά στάνταρ διατηρώντας το περιθώριο κέρδους τους.

Μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων
Η multi-bit μηχανή εκτύπωσης του IMPRESSIA σε συνδυασμό με τις δυνατότητες επεξεργασίας του iQueue ισχυροποιούν το σύστημα έναντι του ανταγωνισμού.

Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνονται:

Εφαρμογές Γρήγορη παραγωγή έγχρωμων (και προσωποποιημένων) επιστολόχαρτων, καρτών, φακέλων, προσπέκτους, φυλλαδίων, ετικετών, αφισών κ.α.
 

Χρωματική απόδοση

 • Υψηλότερη ανάλυση έως 2400dpi για εξαιρετική ευκρίνεια, ποιότητα χρώματος και κοφτά περιγράμματα
 • Διαχείριση CMYK και ακριβής απόδοση Spot χρωμάτων με τη χρήση του  iQueue Ultimate Workflow
 • Υποστήριξη PANTONE®, ColorSync, ICM και προσαρμοσμένων ICC profiles
 • Μεγαλύτερη χρωματική γκάμα χάρις στο νέο HD™ toner, με μικρότερα σωματίδια χρωστικής που αποδίδουν πιστότερα τις μικρές χρωματικές και τονικές διαφορές της εικόνας

Ταχύτητα και παραγωγικότητα

 • Μεγαλύτερη ποικιλία τύπων και σχημάτων χαρτιών
 • Έως 50 σελ/λεπτό (4C, A/M ή συνδυασμός αυτών)
 • Έως 80 φάκελοι/λεπτό (Monarch 19 x 9,8cm, 4C)
 • Εκτύπωση πρώτου φύλλου μόλις σε 8 δευτερόλεπτα (7 για ασπρόμαυρη εκτύπωση). Ο χρόνος προθέρμανσης της μηχανής είναι λιγότερος από ένα λεπτό.
 • 4-χρωμη εκτύπωση (συμπεριλαμβανομένων μεταβλητών δεδομένων) σε ένα πέρασμα.

Περισσότεροι τύποι χαρτιών

 • Μεγάλη ποικιλία χαρτιών και συνθετικών συμπεριλαμβανομένων ανεπίχριστων και επιχρισμένων χαρτιών, NCR, ανάγλυφων χαρτιών, ετικετών, φακέλων (Bar-4, 19x9,8cm, 10,5x24cm και μεγαλύτερων, με ή χωρίς παράθυρο)
 • Μέγιστο σχήμα χαρτιού 304x1260 mm (χειρωνακτική φόρτωση)
 • Μέγιστο σχήμα χαρτιού από συρτάρι 279 x 432 mm

iQueue 7 Ultimate Prepress Workflow
To iQueue 7 workflow προσφέρει στους χρήστες τα πιο εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης:

 • Πολλαπλοί σταθμοί εργασίας σε δίκτυο / File Sharing
 • Προβολή λίστας εργασιών / επεξεργασία Job Tickets
 • Πατενταρισμένη τεχνολογία Right-On Spot Color Matching
 • Γεννήτρια Spot χρωμάτων
 • Σελιδοποίηση (imposition) με tiling, σημάδια εκτύπωσης, περιστροφή
 • Έλεγχος τύπου ράστερ για CMYK και Spot Color
 • Υπολογισμός κόστους εργασίας σε πραγματικό χρόνο
 • Υπολογισμός αναλωσίμων εκτυπωτή, αριθμού αντιτύπων κ.α.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο στην Graph Expo
Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή του νέου εκτυπωτή στην έκθεση Graph Expo στο Σικάγο. «Καλέσαμε συνεργάτες και αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο στην Graph Expo για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Impressia Multi-Media Press. Η έκθεση άνοιξε στις 12 και μέχρι τις 12:22 είχαμε υπογράψει την πρώτη μας παραγγελία» δήλωσε ο Arthur Verwey, Αντιπρόεδρος Intl Sales and Marketing της Xanté.

«Γνωρίζαμε πως θα υπήρχε ενδιαφέρον αλλά δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης κλείναμε μια συμφωνία ανά 30 λεπτά, επομένως η Graph Expo του 2012 ήταν μια συναρπαστική εμπειρία!» καταλήγει ο Verwey. Συνολικά η συμμετοχή της Xanté ήταν από τις πιο επιτυχημένες, με αποκορύφωμα τη βράβευση του υπερ-παραγωγικού inkjet εκτυπωτή της Excelagraphix 4200 ως «Καλύτερου προϊόντος στην κατηγορία Pressroom - Wide Format» στα περίφημα βραβεία Must See 'Ems.

Ο Impressia Multi-Media Press καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της Xante διατίθενται από την GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr, www.graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top