Αναζήτηση

Νέος βιομηχανικός επίπεδος εκτυπωτής HP Scitex 15500 Corrugated Press από την HP

Νέος βιομηχανικός επίπεδος εκτυπωτής HP Scitex 15500 Corrugated Press από την HP

Η HP επενδύει δυναμικά στις σειρές επίπεδων εκτυπωτών της HP Scitex, έχοντας κάθε χρόνο να επιδείξει νέες εξελίξεις και αναβαθμίσεις των μοντέλων της, ειδικά των βιομηχανικών.

Ο νέος HP Scitex 15500 Corrugated Press που θα παρουσιαστεί επίσημα στη FESPA διαθέτει μοναδικές δυνατότητες που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις παραγωγής ή/και μεταποίησης οντουλέ χαρτονιού να τυπώνουν ψηφιακά και να παράγουν εφαρμογές υψηλής υπεραξίας. Το πιεστήριο αυτό διαθέτει λειτουργίες αυτόματης τροφοδοσίας & εξαγωγής φύλλων από στοίβα σε στοίβα, χωρίς μεσολάβηση του χειριστή, καθώς και καινοτόμο σύστημα χειρισμού των φύλλων (HP Scitex Corrugated Grip) το οποίο συγκρατεί ακόμα και τα σκεβρωμένα φύλλα και τα προωθεί σωστά στη μηχανή εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί οικονομικά μελάνια HDR230 Scitex για εφαρμογές από χαρτόνι, που διατηρούν τα κοστολόγια χαμηλά και αυξάνουν το όριο των ποσοτήτων παραγωγής που μπορούν να παραχθούν ψηφιακά σε σχέση με τη συμβατική παραγωγή (break-even point).

Οι βιομηχανίες μεταποίησης χαρτονιού μπορούν πλέον να παράγουν μεγαλύτερους όγκους εργασιών χαμηλού τιράζ σε μικρότερο κόστος και να αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους τους. Τα μελάνια έχουν ελαστικότητα και προσφέρουν ανθεκτικές εκτυπώσεις, ενώ χάρις στη χαμηλή οσμή τους είναι κατάλληλα για χρήση εσωτερικού χώρου. Ο εκτυπωτής ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία κεφαλών High Dynamic Range (HDR) της HP που επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με απόδοση λεπτομέρειας και εξαιρετικά πλακάτα. O HP Scitex 15500 Corrugated Press αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμος στο τέλος του χρόνου.

Νέες λύσεις workflow για απρόσκοπτη παραγωγή
Συμβατό με τις σειρές εκτυπωτών HP Latex και Scitex, το HP Scitex Caldera GrandRIP+ Software περιλαμβάνει τη νέα έκδοση λογισμικού Grand RIP v10 της Caldera. Έως και δύο φορές ταχύτερο, το αναβαθμισμένο λογισμικό περιλαμβάνει: το πλήρες Adobe PDF workflow με τη νέα μηχανή APPE 3.3 με αναβαθμισμένο tiling, τη νέα λειτουργία Text&Repeat για αυξημένη παραγωγικότητα, προηγμένες δυνατότητες χειρισμού εξ’ αποστάσεως καθώς και νέο interface..

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top