Αναζήτηση

O ColorPainter M-64s - Ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία

O ColorPainter M-64s - Ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία

Με μεγάλη επιτυχία η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου ColorPainter M-64s -“the Beauty”- της Seiko Instruments στη Fespa ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η Seiko instruments παρουσίασε με υπερηφάνεια στη φετινή FESPA στο Λονδίνο το νέο της 6-χρωμο μοντέλο ColorPainter M-64s, ή αλλιώς “The Beauty”. Με το κλείσιμο οκτώ συμφωνιών την πρώτη κιόλας μέρα της έκθεσης, ο ColorPainter M-64s αποδείχτηκε bestseller και κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 60 παραγγελίες.

Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στη μοναδική ποιότητα εκτύπωσης σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 33.1 m²/h σε PVC (Production mode) και ποιότητα εκποιήσιμη - και όχι μόνο. Ο νέος εκτυπωτής προσφέρει εκτύπωση 6 (CMYK,Lc,Lm) ή 7 χρωμάτων (CMYK,Lc,Lm,Gy) σε πλάτος έως 162cm και μέγιστη ταχύτητα 66.5 m²/h.

Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών ταχυτήτων ήταν το χαρακτηριστικό στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλή παραγωγικότητα στις αγορές των επιγραφών και εφαρμογών εσωτερικού χώρου. Περισσότερες από 100 καινοτομίες και βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στη νέα πλατφόρμα, με σκοπό την κάλυψη της μεγαλύτερης γκάμας εφαρμογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Πιο αναλυτικά, ο νέος εκτυπωτής ενσωματώνει την Smart Pass Technology 4 (SP4), την εξέλιξη της αποκλειστικής τεχνολογίας της Seiko για μείωση του banding – με νέους αλγόριθμους ελέγχου της σταγόνας για καλύτερη ρύθμιση της ροής και τη δημιουργία ιδανικού μεγέθους κουκίδας.

Οι νέοι αλγόριθμοι επιδρούν και στην απόδοση της λειτουργίας για αναπλήρωση των χαμένων nozzles Smart Nozzle Mapping, αναβαθμίζοντάς την σε SNM2 στον M-64s. Η τεχνολογία Dynamic Dot Printing επιτρέπει την εκτύπωση υψηλής χρωματικής πυκνότητας χωρίς απώλεια ταχύτητας προσφέροντας στον εκτυπωτή απαράμιλλες δυνατότητες εκτύπωσης σε backlit φιλμ. Με εγγύηση αντοχής 3 χρόνων* στην ακτινοβολία UV, τα νέα low solvent μελάνια SX μπορούν να καλύψουν το πλήρες φάσμα επιγραφών outdoor.

Καθώς τα νέα μελάνια είναι σχεδόν άοσμα και, χάρις στις νέες καινοτόμες τεχνολογίες, μπορούν να αποτυπωθούν σε εξαιρετική ποιότητα οι πιο λεπτές χρωματικές διαβαθμίσεις, ικανοποιούνται επίσης και οι πιο υψηλές απαιτήσεις για εφαρμογές εσωτερικού χώρου.

Η καλυπτικότητα των μελανιών, το εξαιρετικό μαύρο και τα λαμπερά χρώματα καθιστούν το νέο ColorPainter M-64s ιδανικό και για εφαρμογές backlit, ενώ η προσθήκη του γκρι (προαιρετικά, στο 7-χρωμο μοντέλο) προσφέρει πραγματικές ασπρόμαυρες αναπαραγωγές, φωτογραφικής ποιότητας. Ο νέος εκτυπωτής διαθέτει επαγγελματικό σύστημα ανατύλιξης για ρολά βάρους έως 50 kg, που σημαίνει πως μπορεί να υποστηρίξει εκτύπωση roll-to-roll σε μουσαμά σε ταχύτητα έως 66.5 m²/h.

Η διαχείριση των ρολών μεγάλου βάρους γίνεται εύκολα χάρις στο ειδικά σχεδιασμένο ενσωματωμένο σύστημα ανύψωσης ρολού. Η Seiko Instruments προσφέρει εγγύηση 2 ετών για τον εκτυπωτή και τις κεφαλές, χωρίς περιορισμό στη χρήση των κεφαλών.

Ο εκτυπωτής θα είναι εμπορικά διαθέσιμος από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2013. Υποστηρίζεται από ειδικές εκδόσεις RIP software των Onyx και Caldera.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr.

* Η αντοχή outdoor των μελανιών βασίζεται σε δοκιμές τεχνητής (επιταχυνόμενης) γήρανσης της SIIT και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον εκτύπωσης.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top