Αναζήτηση

Οικονομικές λύσεις κοπής & χάραξης συσκευασιών και διαφημιστικών κατασκευών

Οικονομικές λύσεις κοπής & χάραξης συσκευασιών και διαφημιστικών κατασκευών

H Valiani σχεδιάζει και παράγει κόμπακτ κοπτικά συστήματα (τραπέζια) για τις ανάγκες των μικρών παραγωγών επιγραφών, συσκευασιών & διαφημιστικών κατασκευών.

Με τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στη Drupa 2016, η ιταλική κατασκευάστρια θέλησε να δείξει πώς μπορούν οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις να επωφεληθούν με το να εισάγουν μια λύση κοπής/χάραξης στο χώρο παραγωγής τους που θα επιταχύνει τους χρόνους παράδοσης και θα μειώσει το κόστος της απασχόλησης προσωπικού. Ιδανικά για επιγραφές, παραγωγή displays, δειγματισμούς και μικρά τιράζ συσκευασιών από οντουλέ χαρτόνι, τα κοπτικά συστήματα Valiani αποτελούν την πιο ευέλικτη και οικονομική λύση.

Τα μοντέλα Ultra και Optima παρουσιάστηκαν σε διάφορα περίπτερα συνεργατών και σε διαφορετικές εκδοχές (Optima V160 και Ultra V80 στο περίπτερο της Ricoh, Optima V80 στο περίπτερο της Konica Minolta και Ultra V150 στο περίπτερο της Policrom Screen) και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Το Ultra είναι το “entry level” μοντέλο χαμηλού κόστους. Διαθέσιμο σε σχήματα τραπεζιού από 80x60 cm έως 100x150 cm, κόβει και χαράσσει πλήθος υλικών όπως χαρτόνι, βινύλιο, πολυπροπυλένιο και foam board σε πάχος έως 5mm. Τα τραπέζια φέρουν προαιρετικά μηχανισμό κενού αέρος, ενώ ένα πλήθος εργαλείων κοπής, χάραξης, κοπής V, δημιουργίας ανάγλυφου κάνει εύκολη την παραγωγή δοκιμίων και μικρών τιράζ συσκευασιών και κατασκευών για γρήγορη προώθηση προϊόντων στη λιανική. Το ευέλικτο αυτό σύστημα σε συνδυασμό με έναν ψηφιακό εκτυπωτή δημιουργεί νέες ευκαιρίες με περιθώρια κέρδους, κυρίως χάριν στην εύκολη διαχείριση διαφόρων υλικών.

Το Optima είναι το πιο προηγμένο μοντέλο που παράγει η ιταλική εταιρία. Διατίθεται σε διαστάσεις τραπεζιού 80, 160 ή 250cm επί 123cm σταθερό πλάτος και είναι εξοπλισμένο με δύο ανεξάρτητες κεφαλές. Ο συνδυασμός αυτός μεταφράζεται σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα καθώς μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα δύο εργαλεία. Οι διαφορετικές διαστάσεις τραπεζιών, η ποικιλία εργαλείων, το τραπέζι με μηχανισμό κενού αέρα και το σύστημα σφιγκτήρων δίνει περισσότερες δυνατότητες επιλογής του πιο κατάλληλου συστήματος ανάλογα με την εφαρμογή. Το Optima διαχειρίζεται εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά πάχους έως 20cm.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν αυτόνομο software που επεξεργάζεται γραμμικά αρχεία διαφόρων τύπων και οπτικό σύστημα ανάγνωσης σημαδιών κοπής από εκτυπωτές.

 

Syskevasia 2016

Το μοντέλο Optima V160 θα παρουσιαστεί ζωντανά στο περίπτερο της GRAPHCOM στην έκθεση Syskevasia (8-11 Οκτωβρίου, Metropolitan Expo, Αθήνα). Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο κοπή & χάραξη σε συμπαγές & οντουλέ χαρτόνι, καρτολίνα, φιλμ, foam board κ.α. για παραγωγή κουτιών, επιτραπέζιων σταντ και πολλών άλλων εφαρμογών (Αιθ. 3, Περ. Α27).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Valiani επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, αποκλειστική αντιπρόσωπο, Τηλ. 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top