Αναζήτηση

Παρουσίαση του νέου ColorPainter H3-104s της Seiko Instruments

Παρουσίαση του νέου ColorPainter H3-104s της Seiko Instruments

Η Seiko κυκλοφόρησε έναν νέο 8/χρωμο εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους που στοχεύει την αγορά των επιγραφών και των γραφικών εσωτερικού χώρου.

Η Seiko ανακοίνωσε, την 1η Σεπτεμβρίου, την κυκλοφορία του νέου της εκτυπωτή ColorPainter H3-104s. Ο ColorPainter H3-104s χρησιμοποιεί τα χαμηλής οσμής SX eco-solvent μελάνια της Seiko που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν στη σειρά ColorPainter Μ-64, και παρέχουν πλούσια, έντονα χρώματα που διαρκούν περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους.

Ο νέος εκτυπωτής ColorPainter H3-104s έχει πλάτος 2.46m και "τρέχει" με υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 56.6sqm/hr. Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας της μηχανής αναπτύχθηκε ειδικά για να  καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς των επιγραφών και των γραφικών εσωτερικού χώρου για υψηλή παραγωγικότητα.

Ο ColorPainter H3-104s είναι ο μεγαλύτερος - σε πλάτος εκτύπωσης - inkjet εκτυπωτής μεταξύ της σειράς προϊόντων ColorPainter της Seiko. Η επίσημη παρουσίασή του ColorPainter H3-104s θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Visual Impact Melbourne 2015, στο περίπτερο της DES (αντιπρόσωπος της Seiko στην Αυστραλία).

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top