Αναζήτηση

Παρουσίαση του νέου εκτυπωτή P5 350 HS της Durst

Παρουσίαση του νέου εκτυπωτή P5 350 HS της Durst

Περιλαμβάνει αυτοματοποίηση υψηλής ταχύτητας ολοκληρωμένη λύση ροής εργασίας και πλήρες χαρτοφυλάκιο μελανιού.

Η Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, παρουσίασε μια σειρά καινοτομιών καθώς συνεχίζει το ταξίδι της για να γίνει ένας ολοκληρωμένος πάροχος λύσεων σύμφωνα με τη στρατηγική της «Pixel to Output». Η κεντρική καινοτομία είναι ο εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας P5 350, μαζί με:

    το Durst “Automat” ™ ένα νέο πλήρες σύστημα αυτοματισμού,
    βελτιωμένο λογισμικό Durst,
    ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο μελανιών LED και εταιρικές συνεργασίες.

Ο εκτυπωτής P5 350 HS που παρουσιάστηκε στην διαδικτυακή εκδήλωση, «Firework of Innovations», είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας από την πλατφόρμα τεχνολογίας P5 μαζί με το Durst Automat, την πλήρως αυτοματοποιημένη ενσωματωμένη λύση που καθιστά τις διαδικασίες παραγωγής πολύ πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές για τους πελάτες. Το λογισμικό Durst Workflow είναι τώρα διαθέσιμο και για εκτυπωτές άλλων κατασκευαστών, εκτός Durst, μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την PrintFactory. Το ανώτερο λογισμικό API της PrintFactory επιτρέπει την εύκολη διαχείριση σε μικτά εκτυπωτικά περιβάλλοντα. Σύμφωνα με τη στρατηγική της, η Durst έχει επεκτείνει τις προτάσεις  της με τα λογισμικά Workflow & Analytics, την αυτοματοποίηση και νέες λύσεις μελανιών για εκτυπωτές, ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις από το Pixel έως το Output.

Ο νέος εκτυπωτής Durst P5 350 HS μπορεί να εκτυπώσει πάνω από 600 τ.μ. ανά ώρα, που είναι διπλάσια από την ταχύτητα του τυπικού μοντέλου Durst P5 350, οπότε είναι ο πιο παραγωγικός υβριδικός εκτυπωτής στην αγορά. Επιπλέον, χάρη στις ίδιες μοναδικές δυνατότητες που έκανε το P5 350 επιτυχημένο, όπως η επιλογή multiroll και multitrack 6, το νέο μοντέλο διατηρεί το επίπεδο υψηλής ευελιξίας. Μπορεί να διαμορφωθεί με έως και εννέα χρώματα, CMYK + ανοιχτά  χρώματα  και λευκό  χρώμα και βερνίκι για ειδικές εφαρμογές με πολλαπλές στρώσεις  εκτύπωσης όπως “Day & Night”, “In & Out” ή hapt-printing με έως και 12 στρώσεις εκτύπωσης.

Η υψηλή ευελιξία διατηρείται επίσης σε συνδυασμό με το Durst Automat, το νέο πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας και στοίβαξης φύλλων, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί έως και δύο λωρίδες, επίσης με διαφορετικά μεγέθη φύλλων με συνολικό πλάτος έως 3,5 μέτρα (137,8 ίντσες) και 2,2 μ (86,6 ίντσες ) μήκος και έχει χωρητικότητα φόρτωσης  90 cm (35,5 ίντσες). Τα συστήματα ευθυγράμμισης  υλικών είναι σε συρόμενα τραπέζια που αποσυνδέονται εύκολα από τον εκτυπωτή και έτσι γίνεται άνετη η πρόσβαση στο σύστημα ρολών με αποτέλεσμα γρήγορη αλλαγή υλικών εκτύπωσης  που γίνεται από έναν μόνο χειριστή.

Οι εγκαταστάσεις του Durst P5 350 HS – σε συνδυασμό με το Durst Automat – θα ξεκινήσουν από το τέλος του πρώτου τριμήνου  του 2021. Το Durst Workflow είναι ένα σύστημα διαχείρισης δεδομένων βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης που περιλαμβάνει την προ-εκτύπωση καθώς και το ριπάρισμα.  Η δοκιμασμένη ροή εργασίας για την εργαλειοθήκη PDF, τη διαχείριση χρωμάτων και την μηχανή ριπαρίσματος διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα και την βελτιστοποίηση του κόστους των μελανιών.

Στην εκδήλωση Firework of Innovations, η Durst ανακοίνωσε επίσης την εισαγωγή του νέων μελανιών  POP Flexible LED Ink. Τα μελάνια έχουν εντυπωσιακή χρωματική γκάμα, απαράμιλλο συνδυασμό ευελιξίας, στοίβαξης  και πρόσφυσης. Πρόκειται για  κορυφαία στην κατηγορία τους υβριδικά μελάνια κατάλληλα για μια μεγάλη ποικιλία υλικών  σε ρολά και φύλλων. Άλλη μια  σειρά μελανιών  που μπορεί να τοποθετηθεί στο πλήρες χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών LED της Durst.

Η Durst αναπτύσσει σταθερά τις προτάσεις της για τη ροή εργασίας, με ολοκληρωμένη σκέψη για επιχειρηματικές λύσεις 360 μοιρών που στοχεύουν στην ιδέα του Smart Factory για τον εξορθολογισμό της παραγωγής και των διαδικασιών. Τα λογισμικά Durst Smart Shop, Workflow, Analytics, Lift ERP – και τώρα το σύστημα Durst Automat – διευρύνουν τα όρια του αυτοματισμού και της καινοτομίας. Όλα υποστηρίζονται από συμβουλευτικές υπηρεσίες και από ομαλή ενοποίηση που παρέχονται από την Durst Professional Services.

Ο Christian Harder, Διευθυντής Πωλήσεων του τμήματος Γραφικών  του Ομίλου Durst,  δήλωσε: «Η κυκλοφορία του τελευταίου μας μέλους της οικογένειας Durst P5, του P5 350 HS, είναι μια σημαντική δήλωση της σταθερής δέσμευσής μας να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην αγορά του μεγάλου σχήματος. Είναι ανάμεσα σε μια σειρά καινοτομιών που παρουσιάσαμε στην αγορά ως μέρος της στρατηγικής μας Pixel to Output. Οι πελάτες απαιτούν συνολικές λύσεις (all-in-one), τις οποίες παρέχουμε καθώς προχωρούμε προς το να γίνουμε πάροχοι ολοκληρωμένων  λύσεων. Σε έναν ολοκληρωμένο κόσμο, οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις πρέπει επίσης να αλλάξουν. Και θα τις βοηθήσουμε σε αυτό το ταξίδι μέσω υλικού, λογισμικού, μελανιών και συνεργασιών».

Ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδιοκτήτης του Durst Group, δήλωσε: «Ανυπομονούμε για το μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι το 2021 η οικονομία θα ανακάμψει και, σε ορισμένους τομείς, θα είναι ακόμη πιο δυνατή από πριν. Συνεχίζουμε λοιπόν αυτό που κάνουμε καλύτερα: καινοτομία με πάθος. Το 2019, ξεκινήσαμε την πλατφόρμα P5 και έχουμε πλέον περισσότερα από 100 συστήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου σε όλους τους πελάτες, τους συνεργάτες και τα υπέροχα μέλη της ομάδας Durst σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top