Αναζήτηση

Πορτοκαλί και Κόκκινο Μελάνι για τα εκτυπωτικά Roland VersaUV LEC2

Πορτοκαλί και Κόκκινο Μελάνι για τα εκτυπωτικά Roland VersaUV LEC2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Roland DG διεύρυνε τη χρωματική γκάμα των εκτυπωτικών/κοπτικών VersaUV LEC2 και των επίπεδων εκτυπωτικών VersaUV LEC2-S με την προσθήκη δύο νέων μελανιών EUV5 με πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα.
H προσθήκη αυτών των δύο νέων χρωμάτων στο αρχικό CMYK, λευκό, γυαλιστερό (gloss) και primer, επεκτείνει περαιτέρω τις δυνατότητες αυτών των ευέλικτων εκτυπωτικών.

Η επιλογή ενός συνδυασμού μελανιών που περιλαμβάνει πορτοκαλί και κόκκινο είναι ιδανική για την πιστή αποτύπωση εταιρικών χρωμάτων και λογοτύπων, ενώ προσθέτει ζωντάνια και μοναδικά χρώματα σε κάθε γραφικό. Mε το Primer και Gloss επιτυγχάνεται μεγάλη συμβατότητα με υλικά και δημιουργείται μια πληθώρα ξεχωριστών εφέ, υφών, προσομοίωση ανάγλυφου και φινίρισμα, για εφαρμογές που ξεχωρίζουν.

Τα μελάνια EUV5 διαθέτουν πιστοποίηση GREENGUARD GOLD που σημαίνει ότι πληρούν αυστηρά πρότυπα για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs) στον αέρα, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης προσφέρουν μοναδικής ποιότητας εκτυπώσεις σε όλες τις ταχύτητες εκτύπωσης και προσκολλιούνται εύκολα σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα υλικών και υποστρωμάτων, τόσο επιστρωμένων όσο και μη επιστρωμένων, συμπεριλαμβανομένων πλαστικών, ξύλου, μετάλλου, foils, χαρτιού, φιλμ, βινυλίου και πολλών άλλων.

Τόσο τα εκτυπωτικά/κοπτικά VersaUV LEC2 με περιγραμματική κοπή, όσο και τα επίπεδα VersaUV LEC2-S με εκτύπωση ακόμα και αντικειμένων ύψους μέχρι 20cm, μαζί με τα νέα χρώματα, καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα εφαρμογών με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top