Αναζήτηση

RECYCO | Λευκό χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, από 100% ανακυκλωμένες ίνες

 RECYCO | Λευκό χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, από 100% ανακυκλωμένες ίνες

Η A&G Paper AEBE εισήγαγε στην ελληνική αγορά στις αρχές του έτους μια νέα ποιότητα χαρτιού με το όνομα «Recyco». Πρόκειται για ένα νέο λευκό χαρτί υψηλού επιπέδου με προέλευση από τον οίκο «Gruppo Cordenons SpA» Ιταλίας, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα γενιά δημιουργικών χαρτιών που προάγουν την πράσινη ιδέα.

Είναι βιοδιασπώμενο και κατάλληλο για κομποστοποίηση, από 100% ανακυκλωμένες ίνες. Η ποιότητα «Recyco» είναι πιστοποιημένη με FSC® Recycled (FSC-C012975), ως δείγμα σεβασμού προς τη φύση και τα στοιχεία της.
Χάρη στα οικολογικά βιώσιμα χαρακτηριστικά του, τη φυσική εμφάνιση και αίσθηση, το χαρτί αυτό προσφέρεται για τις πιο σύγχρονες και ποικίλες εφαρμογές: από ιδιαίτερες εκδόσεις έως πολυτελείς συσκευασίες, συνδυάζοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και την οικολογική βιωσιμότητα.

Είναι κατάλληλο για όλες τις δημοφιλείς τεχνικές εκτύπωσης και φινιρίσματος, διαθέσιμο σε λευκό χρώμα, τρία μεγέθη (64x90εκ, 70x100εκ, 72x102εκ) και σε ένα ευρύ φάσμα βαρών από 80γρ έως 350γρ. Η σειρά ολοκληρώνεται από φακέλους στη διάσταση 11x22 και 16x23.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία A&G Paper ΑΕΒΕ, https://angpaper.gr/, ang@ang.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top