Αναζήτηση

RIP software για Mac OS X

RIP software για Mac OS X

Το Roland PrintStudio είναι το νέο RIP Software της Roland για Mac OS X. Είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα RIP και διαχείρισης εκτυπώσεων για μηχανήματα Roland, που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες Mac Os X να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα τη διαδικασία παραγωγής εκτυπώσεων.

Υποστήριξη native PDF

Στη καρδιά του Roland PrintStudio βρίσκεται το Print Engine του Adobe PDF, το οποίο επεξεργάζεται τα αρχεία με τις δυνατότητες του native Adobe. Οι χρήστες απολαμβάνουν ταχύτητα και σταθερότητα καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας RIP-Print-Cut, και χωρίς καθόλου προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε layers ή transparencies. Επιπλέον, με δυνατότητες επεξεργασίας 64bit, το Rolandprintstudio είναι σε θέση να μεγιστοποιεί τους διαθέσιμους πόρους του λειτουργικού συστήματος και να παρέχει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες RIP.

Προηγμένες Λειτουργίες Εργασιών Ροής (workflow)

Το Roland PrintStudio διαθέτει από τα πιο εξελιγμένα εργαλεία workflow της αγοράς. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι: Ταυτόχρονο RIP & Print σε δύο εκτυπωτές, Multitasking περιβάλλον, Απεριόριστα Hot Folders, Nesting, Υπολογισμός Κόστους, Εύκολη πρόσβαση σε προηγούμενες εργασίες.

Σχεδιασμένο για τους Σχεδιαστές

Το Roland PrintStudio έχει πολλές δυνατότητες για την υποστήριξη της διαδικασίας σχεδιασμού. Περιλαμβάνει όλες τις standard βιβλιοθήκες χρωμάτων συμπεριλαμβανομένων όλων των RAL, HKS και pantone . Χωρίς επιπλέον κόστος, επιτρέπει στους χειριστές να δημιουργούν δικά τους ICC profiles για να επιτυγχάνουν ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και μείωση της κατανάλωσης μελάνης. Οι εξελιγμένες δυνατότητες tiling γιγαντοεκτυπώσεων δίνουν ακόμα και οδηγίες τοποθέτησης των tile, ενώ επίσης μπορεί να τυπώσει και τις θέσεις για τα μπουντούζια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το atlasdigital.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top