Αναζήτηση

Ροή εργασίας και υπηρεσία ανταλλαγής δεδομένων βασισμένα σε cloud

Ροή εργασίας και υπηρεσία ανταλλαγής δεδομένων βασισμένα σε cloud

Με την κυκλοφορία του PrintSphere, η Agfa Graphics τώρα προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης έναν τυποποιημένο τρόπο αποστολής και παραλαβής αρχείων και προσθέτει νέα επίπεδα αυτοματοποίησης σε όλες τις υπάρχουσες λύσεις ροής εργασίας της Agfa. Το λογισμικό αυτό, ως υπηρεσία, παρέχει επίσης στο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών ένα σύστημα διαχείρισης των πελατών και προσφέρει δυνατότητα επισκόπησης των ενεργών εργασιών.

Τυποποιημένη ανταλλαγή δεδομένων

To PrintSphere είναι μια κοινόχρηστη υπηρεσία που επιτρέπει στους εκτυπωτές να ανταλλάξουν εύκολα αρχεία με τους πελάτες. Είτε η ανταλλαγή των αρχείων γίνεται εσωτερικά, είτε εξωτερικά, αυτή η βασισμένη σε cloud λύση κρατά όλα τα δεδομένα εκτύπωσης αποθηκευμένα με ασφάλεια και οργανωμένα. Ενσωματωμένο με Apogee Prepress ή με Asanti, οι φορείς της προεκτύπωσης μπορούν να αναθέτουν στους χρήστες συγκεκριμένες εργασίες. Ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων προσκαλεί αυτά τα συμβαλλόμενα μέρη να παραδώσουν αρχεία για την συγκεκριμένη εργασία. To PrintSphere μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία αρχείου με προηγούμενες εργασίες, διαθέσιμο σε έναν επιλεγμένο αριθμό πελατών.

«Οι εκτυπωτές ανταλλάσσουν gigabytes δεδομένων σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία», λέει ο Andy Grant, επικεφαλής λογισμικού της Agfa Graphics. «Θέλαμε να τους προσφέρουμε έναν τυποποιημένο και πιο ακριβή τρόπο για να το κάνουν αυτό. Το PrintSphere καθιστά εύκολη την αποστολή και παραλαβή αρχείων, έχει μια διεπαφή προγράμματος περιήγησης και τα αρχεία παραμένουν στο cloud και όχι στο σύστημα της κάθε επιχείρησης».

Τα «ανεβασμένα» δεδομένα συγχρονίζονται αυτόματα με τα τοπικά αρχεία, καθιστώντας τα αρχεία επίσης διαθέσιμα στον χώρο σας.

«Το PrintSphere ενοποιείται με τα υπάρχοντα λογισμικά ροής εργασίας της παραγωγής της Agfa Graphics, όπως το Apogee, το Asanti και το Storefront», λέει ο Grant. «Αυτοματοποιήσει την πρόσληψη των δεδομένων, δημιουργεί εφεδρικά αντίγραφα των κρίσιμων δεδομένων της παραγωγής και συλλέγει web-to-print παραγγελίες για να τις διαθέσει στο τοπικό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομεί σημαντικά χρόνο και βοηθάει να επιταχύνει ο κύκλος παραγωγής. Δεν είναι απλά εξαιρετικά χρήσιμο για τα μεγάλα αρχεία στην αγορά της σήμανσης και προβολής, αλλά και στις αγορές των εμπορικών εκτυπώσεων και των εκτυπώσεων εφημερίδων, το PrintSphere αποτελεί πολύτιμη συμβολή σε ολόκληρη τη ροή εργασίας».

 

Υπηρεσία cloud φιλοξενούμενη από την Agfa

Δεν υπάρχει η ανάγκη για επένδυση σε άλλα hardware ή software όταν επιλέγετε το PrintSphere. Ανεξάρτητα από τον χρόνο και τον τόπο, το PrintSphere είναι προσβάσιμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.printsphere.com ή μέσω εφαρμογής πελάτη σε Windows, Mac και κινητά. Ως cloud υπηρεσία, το PrintSphere ακολουθεί τα χνάρια άλλων βασισμένων σε cloud εργαλείων της Agfa Graphics, όπως το StoreFront και το Arkitex. Και επειδή τα πρότυπα ασφαλείας της Agfa είναι υψηλά, εγγυάται για την απόλυτη ασφάλεια και το απόρρητο όλων των δεδομένων σας. 

Πηγή: drupadaily

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top