Αναζήτηση

Τα Thermoflex X θέτουν τα πρότυπα της βιομηχανίας για HD flexo

Τα Thermoflex X θέτουν τα πρότυπα της βιομηχανίας για HD flexo

Τα συστήματα απεικόνισης ThermoFlexX χρησιμοποιούν τεχνολογία ινών laser με οπτικά πολλαπλής δέσμης για απομάκρυνση του  στρώματος LAMs (Laser Ablative Mask system - σύστημα Αφαίρεσης  Μάσκας με Laser) στα ψηφιακά κλισέ φλεξογραφίας και letterpress.

Ο  σχεδιασμός και η απόλυτη αξιοπιστία των ινών laser έχει ως αποτέλεσμα  το χαμηλό κόστος συντήρησης, την παρατεταμένη διάρκεια ζωής, την  πιστότητα εγγραφής και την συνεχή παραγωγή. Τα ψηφιακά κλισέ φλεξογραφίας καλύπτονται με ένα στρώμα διοξειδίου του άνθρακα και δεν απαιτείται η χρήση φιλμ. H εξάλειψη του φιλμ, των χημικών και του εξοπλισμού έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της σταθερότητας στη διαδικασία. Προβλήματα όπως η σκόνη παραμένουν στο παρελθόν.

Η σειρά προϊόντων ThermoFlexX είναι συμβατή με όλα τα επιστρωμένα φωτοπολυμερικά κλισέ LAM που είναι διαθέσιμα στο εμπόριο, είτε πλύσης με διαλύτη ή με νερό και επιπλέον δεν υπάρχει περιορισμός στο πάχος του κλισέ. H σειρά προϊόντων απεικόνισης ThermoFlexX βασίζεται σε ώριμη τεχνολογία και αποδεδειγμένες λύσεις ψηφιακής ροής εργασίας.

Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παράγουν με συνέπεια υψηλής ποιότητας ψηφιακά κλισέ φλεξογραφίας και letterpress σε ανάλυση 2540 ή 5080 ppi. Με αυτή την ανάλυση, το προϊόν είναι έτοιμο τεχνολογικά για να αυξήσει το επίπεδο ποιότητας της παραγωγής σύμφωνα με τα νεότερα πρότυπα της βιομηχανίας όπως το HD flexo.

Καμία άλλη τεχνολογία παραγωγής δεν μπορεί να εγγυηθεί την ίδια απόδοση σε ένα φλεξογραφικό πιεστήριο. Το άπλωμα κουκίδας μειώνεται σημαντικά σε όλα τα επίπεδα τονικότητας. Οι χαμηλοί τόνοι μπορούν να εκτυπωθούν σε εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό ράστερ - ακόμη και σε υψηλή ανάλυση. Τα ημιτονικά αναπαράγονται πιστά χάρη στον ακριβή έλεγχο της κουκίδας. Έτσι τα συστήματα απεικόνισης ThermoFlexX επιτυγχάνουν την υψηλότερη απόδοση ποιότητας στο χαμηλότερο κόστος. Τα συστήματα απεικόνισης ThermoFlexX παρέχουν μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα.

Ο προηγμένος σχεδιασμός στερέωσης του κλισέ επιτρέπει να τοποθετούνται απευθείας στο τύμπανο, ενώ μοναδικά σχεδιασμένοι οδηγοί για τη ρύθμιση της αναρρόφησης προσφέρουν την ευελιξία να χρησιμοποιηθούν εκτυπωτικά κλισέ οποιουδήποτε πλάτους. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα για τους χειριστές οι οποίοι δεν χρειάζεται να κόβουν τα κλισέ για να χωρέσουν σε κάποια ειδική ζώνη αναρρόφησης και έτσι επιτρέπεται η χρήση κλισέ ακόμη και μικρού μεγέθους.

Το υβριδικό τύμπανο προσφέρει ευελιξία στο να συγκρατεί τα κλισέ στη θέση τους είτε με αναρρόφηση ή με μαγνητικά στοιχεία. Η ανοικτή διασύνδεση σε δίκτυο δέχεται αρχεία 1-bit TIFF από οποιοδήποτε τυπικό πρόγραμμα Rip ή Server. Το ThermoFlexX είναι σε θέση να απεικονίσει αρχεία 1-bit TIFF που έλαβε από οποιοδήποτε σύστημα προεκτύπωσης με τη βοήθεια του λογισμικού MultiPlate, που ελέγχει την έξοδο στο ThermoFlexX και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σταθμό εργασίας Mac ή PC στο δίκτυο.

Το λογισμικό MultiPlate χρησιμοποιείται επίσης για να γεμίσει το κλισέ με διαφορετικές εργασίες και για να βελτιστοποιήσει την κάλυψή του. Η προσφορά ενός παραγωγικού workflow αποτελεί ουσιαστικό μέρος της λύσης ThermoFlexX. Η ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά το Prinergy workflow της Kodak προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, μαζί με την καλύτερη στην κατηγορία της παραγωγικότητα, συνδεσιμότητα και αυτοματοποίηση για εξαιρετική απόδοση σε όλη τη διαδικασία παραγωγής συσκευασίας.

Το Prinergy workflow είναι σχεδιασμένο ώστε να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες προεκτύπωσης και περιλαμβάνει το μοντάζ, τo trapping, το RIP, τη ραστεροποίηση και την τελική συνάρμοση των αρχείων 1-bit TIFF. Οι προηγμένοι κανόνες του Prinergy workflow είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της λύσης ThermoflexX.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top