Αναζήτηση

Τέλεια από κάθε πλευρά - Η HEIDELBERG λανσάρει τη νέας γενιάς Speedmaster SX 102

Τέλεια από κάθε πλευρά - Η HEIDELBERG λανσάρει τη νέας γενιάς Speedmaster SX 102

Η HEIDELBERG λανσάρει τη νέα γενιά Speedmaster SX 102 και δίνει έμφαση στην ηγετική της θέση στην τεχνολογία για όλη την κατηγορία σχήματος 70 x 100.

  • Πολυάριθμα βοηθητικά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για αυτοματοποίηση που επεκτείνονται έως την αυτόνομη εκτύπωση
  • Η νέα επιλογή σχήματος 92 (650 χ 940 mm) μειώνει το κόστος των εκτυπωτικών πλακών έως και 20%
  • Οι πελάτες επωφελούνται από τη μεταφορά τεχνολογίας από μία Speedmaster XL
  • Νέος εργονομικός σχεδιασμός ο οποίος συνδυάζεται με την εμπειρία χρήστη (UX) της HEIDELBERG

H HEIDELBERGER Druckmaschinen AG (HEIDELBERG) επενδύει πολλαπλά ώστε να οδηγήσει τη βασική της δραστηριότητα στο επόμενο επίπεδο. “Τέλεια από κάθε πλευρά” είναι το σλόγκαν για τo λανσάρισμα στην αγορά τής νέας γενιάς Speedmaster SX 102, η οποία ενισχύθηκε ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών. Η εκτυπωτική μηχανή απευθύνεται κυρίως σε εμπορικά τυπογραφεία που απαιτούν υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας και κορυφαίες ποιότητες αμφίπλευρης εκτύπωσης. 

Οι τυπικοί τομείς χρήσης εκτείνονται από φυλλάδια και εμπορικά προϊόντα εκτύπωσης, έως ένθετα για συσκευασίες φαρμακευτικών προϊόντων και επομένως περιλαμβάνουν εφαρμογές πολύ λεπτών υλικών που πρέπει να παραχθούν με ένα μόνο πέρασμα.

Το βασικό μοντέλο προσφέρει μία εξαιρετική αναλογία κόστους-απόδοσης, με διαμορφώσεις που εκτείνονται έως και το αυτόνομο Push to Stop αμφίπλευρο πιεστήριο. 

Η νέα επιλογή σχήματος 92 (650 x 940 mm) μειώνει το κόστος των εκτυπωτικών πλακών έως και 20% σε σύγκριση με το συμβατικό σχήμα φύλλου 102 (720 x 1020 mm), το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο. Αυτό είναι ένα βασικό οικονομικό κριτήριο, ιδίως δεδομένης της απότομης αύξησης των τιμών των πρώτων υλών.

Πλεονεκτήματα πελατών από τη μεταφορά τεχνολογίας από τη Speedmaster XL

Η νέα Speedmaster SX 102 έχει σχεδιαστεί ως μία κλιμακούμενη εκτυπωτική μηχανή. Ανάλογα με το εύρος των εφαρμογών και τις απαιτήσεις απόδοσης/αυτοματισμού, το βασικό μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί με τη δοκιμασμένη τεχνολογία αμφίπλευρης εκτύπωσης HEIDELBERG και πολλά άλλα βοηθητικά συστήματα τα οποία προέρχονται από την τεχνολογία της Speedmaster XL. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Intellistart 3, Intelliline, Intellirun, Wash Assistant, Powder Assistant και πολλά άλλα. Εάν υπάρχει ανάγκη, η διαμόρφωση μπορεί να επεκταθεί έως και την αυτόνομη εκτύπωση Push to Stop.

Με τη νέα Speedmaster SX 102, οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνολογία HEIDELBERG που προέρχεται από τα συστήματα Speedmaster XL.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, τα συστήματα ψηφιακής υποβοήθησης επιτυγχάνουν επίσης περαιτέρω σημαντική μείωση του αριθμού των χειρωνακτικών παρεμβάσεων από τους χειριστές. Πέρα από την εξοικονόμηση χρόνου, αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχει μικρότερος κίνδυνος σφαλμάτων. Χάρη στο Prinect Press Center XL 3 και τη ροή εργασίας Prinect, η Speedmaster SX 102 μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στο υπάρχον σύστημα ροής εργασίας ενός τυπογραφείου, γεγονός που εξασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων, ακριβείς ρυθμίσεις, ενημερωμένα δεδομένα παραγωγής και πλήρεις αναφορές ενημέρωσης. Τα συστήματα τροφοδοσίας και εξαγωγής Preset Plus, επίσης προέρχονται από την τεχνολογία των μηχανών XL, μαζί με άλλες αποδεδειγμένες λύσεις.

Η μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης είναι 14.000 φύλλα ανά ώρα σε λειτουργία perfecting.

Νέος εργονομικός σχεδιασμός που συνδυάζεται με την εμπειρία χρήστη της HEIDELBERG

H Speedmaster SX 102 διαθέτει έναν καινοτόμο, εργονομικό σχεδιασμό με νέoυς διαδρόμους και προστατευτικά τα οποία επίσης προέρχονται από τη σειρά Speedmaster XL. Η εμπειρία χρήστη HEIDELBERG (UX) παρέχει στους χειριστές ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Η απ’ άκρη σ’ άκρη εργονομία επεκτείνεται στη λειτουργία κάθε μεμονωμένου εξαρτήματος. Κάνοντας τη ζωή πιο εύκολη για τους χειριστές μέσω της πολύ φιλικής πλοήγησης, το σύστημα Prinect Press Center XL 3 με το λειτουργικό σύστημα Speedmaster παρέχει προβλέψιμα αποτελέσματα και ενισχύει την απόδοση.

Τα διάφορα συστήματα μέτρησης χρώματος Prinect που είναι διαθέσιμα, εστιάζουν στη σταθερή επαναληψιμότητα του χρώματος και στην ελάχιστη σπατάλη χαρτιού.

 

«Τέλεια από κάθε πλευρά» – η νέα Speedmaster SX 102 κάνει προσιτές τις υψηλής τεχνολογίας λύσεις της HEIDELBERG για πολλά τυπογραφεία.


«Με τη νέα Speedmaster SX 102, για ακόμη μια φορά δίνουμε έμφαση στην τεχνολογική μας ηγεσία», λέει ο Stefan Hasenzahl, Επικεφαλής Διαχείρισης Προϊόντων στη HEIDELBERG. «Οι πελάτες μας επωφελούνται από μια κλιμακούμενη εκτυπωτική μηχανή, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως και, εάν είναι απαραίτητο, να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις τους χρησιμοποιώντας μια ολόκληρη σειρά εδραιωμένων συστημάτων υποστήριξης από τις λύσεις Speedmaster XL», προσθέτει.

Σχήμα HEIDELBERG 102, μια δημοφιλής επιλογή επί δεκαετίες

Η HEIDELBERG προσφέρει το σχήμα 102 από το 1975. Και σε αυτό το τμήμα, είναι ο ηγέτης της αγοράς με διαφορά. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 100.000 μονάδες εκτύπωσης και επίστρωσης σε αυτήν την κατηγορία σχήματος.

«Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε την επιτυχία μας με τη νέα Speedmaster SX 102. Η μηχανή κάνει προσιτές τις υψηλής τεχνολογίας λύσεις για πάρα πολλά τυπογραφεία, τα οποία επωφελούνται επίσης από το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό δίκτυο service του κλάδου», καταλήγει ο κος Hasenzahl.

Για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία και φωτογραφικό υλικό, επισκεφτείτε το Press Lounge της Heidelberger Druckmaschinen AG στη διεύθυνση www.heidelberg.com και τη Βιβλιοθήκη Πολυμέσων (Media Library).

Heidelberg IR τώρα στο Twitter:
Σύνδεσμος για το κανάλι IR στο Twitter: https://twitter.com/Heidelberg_IR 
Στο Twitter με το όνομα: @Heidelberg_IR

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top