Αναζήτηση

To GREEN Backlit φιλμ της Natura πιστοποιείται για χρήση με τα συστήματα ΗP Latex 3ης γενιάς.

To GREEN Backlit φιλμ της Natura πιστοποιείται για χρήση με τα συστήματα ΗP Latex 3ης γενιάς.

Στη λίστα των εγκεκριμένων υλικών για εκτύπωση με μελάνια Latex 3ης γενιάς, που χρησιμοποιούνται από τα συστήματα HP Latex 3000/3100/3500, έχει συμπεριληφθεί το GREEN Backlit φιλμ της Natura

Το GREEN Backlit έχει σχεδιαστεί για χρήση με μελάνια solvent based, Latex και UV και αποτελεί μια universal λύση για τους περισσότερους εκτυπωτές μεγάλου σχήματος της αγοράς, μεταξύ αυτών τα latex συστήματα HP Latex 310/330/360/370 & 110 αλλά και τους εκτυπωτές Seiko ColorPainter M-64s (εφεξής ΟΚΙ).

Βασικό πλεονέκτημα του Green Backlit της Natura αποτελεί το λαμπερό λευκό χρώμα της επίστρωσής του, καθώς και η σύνθεσή του χωρίς PVC. Η λευκή επιστρωμένη επιφάνεια βοηθά στην ανάδειξη των χρωμάτων της εκτύπωσης. Η δε απουσία PVC, εκτός από του ότι καθιστά το υλικό φιλικό στο περιβάλλον και μια απόλυτα «πράσινη» λύση σε συνδυασμό με τα μελάνια HP latex ή τα SX,WX της Seiko, βοηθά στο να μένει το υλικό επίπεδο και να μη δημιουργείται το φαινόμενο του γυρίσματος των άκρων του (curling).

To φωτοδιαπερατό φιλμ πολυεστέρα, πάχους 205microns, έχει σατινέ φινίρισμα επιφάνειας που μειώνει τις γυαλάδες, εξασφαλίζει υψηλή χρωματική πυκνότητα, υψηλή ποιότητα εικόνας και καθιστά το προϊόν ιδανικό για μικρές ή μεγάλες παραγωγές εφαρμογών backlit.

Το GREEN Backlit φιλμ διατίθεται σε ρολά πλάτους 0,914m, 1,067m, 1,37m και 1,524m και μήκους 30m από τη GRAPHCOM.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top