Αναζήτηση

Το σύστημα φινιρίσματος πολλαπλών λειτουργιών MGI DF Pro τώρα και Off-Line, για ψηφιακές και offset εκτυπώσεις

Το σύστημα φινιρίσματος πολλαπλών λειτουργιών MGI DF Pro τώρα και Off-Line, για ψηφιακές και offset εκτυπώσεις

To πολυσύστημα φινιρίσματος DF Pro και σε αυτόνομη έκδοση παρουσίασε η MGI στην έκθεση Graphitec τον Ιούνιο. Το DF Pro είναι μια ολοκληρωμένη λύση για φινίρισμα σε ένα πέρασμα, που περιλαμβάνει:

•    Οριζόντια και κάθετη κοπή
•    Πίκμανση (θετική και αρνητική)
•    Οριζόντιο και κάθετο περφορέ (συνεχές ή τοπικό)

Το DF Pro έχει δυνατότητα εφαρμογής έως και 20 διαφορετικών λειτουργιών σε ένα πέρασμα του φύλλου. Το αυτόνομο μοντέλο DF Pro Offline προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση ψηφιακών και offset εκτυπώσεων, μεγαλύτερη παραγωγικότητα (ανεξάρτητη από την ταχύτητα του εκτυπωτή) και μεγάλο σχήμα φύλλου (έως 375x1200 mm).  

Όπως τα πιεστήρια Meteor, το DF Pro Offline διαθέτει πατάρι 6.000 φύλλων (80γρ.) και φυλλομεταφορικό σύστημα τύπου offset (καταρράκτη), με προηγμένο σύστημα κενού αέρα που δεν απαιτεί εξωτερικό κομπρεσέρ. Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα μέσω εύχρηστης οθόνης αφής, που προσφέρει πρόσβαση σε πλούσια βιβλιοθήκη με προκαθορισμένα σχέδια και σχήματα. Τα σταθερά εργαλεία με τα οποία είναι εξοπλισμένο το σύστημα είναι 2 περιστρεφόμενες λεπίδες για οριζόντια κοπή/ξάκρισμα και 1 μαχαίρι για κάθετη κοπή, ενώ φέρει και εναλλασσόμενα εργαλεία αρνητικής πίκμανσης (στάνταρ), θετικής πίκμανσης, οριζόντιας και κάθετης διάτρησης (προαιρετικά). Έως 2 εναλλασσόμενα εργαλεία μπορούν να προσαρμοστούν ταυτόχρονα και εντοπίζονται αυτόματα από το μηχάνημα.  

Το DF Pro είναι ιδανικό για παραγωγή Z-fold εντύπων, καθώς μπορεί να πικμάρει διαδοχικά την μπροστά και την πίσω πλευρά του εντύπου σε μονό πέρασμα, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα εργαλεία αρνητικής και θετικής πίκμανσης. Είναι ακόμα ιδανικό για παραγωγή κουπονιών, εισιτηρίων, αποκομμάτων, με μικρές ή μεγάλες γραμμές διάτρησης και «παράθυρα».

Στο περίπτερο υπήρχε φυσικά και η in-line έκδοση του συστήματος, σε συνδυασμό με τα πιεστήρια Meteor DP8700 XL+ και το νέο, γρηγορότερο Meteor DP1000 XL, 100 σελίδων/λεπτό.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top