Αναζήτηση

Valiani Omnia: πλήρης αυτοματοποίηση στην παραγωγή εκτυπώσεων & συσκευασιών

Valiani Omnia: πλήρης αυτοματοποίηση στην παραγωγή εκτυπώσεων & συσκευασιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπτικό τραπέζι με αυτόματη τροφοδοσία φύλλων

Αναζητάτε ευελιξία και παραγωγικότητα στο φινίρισμα των ψηφιακών & offset εκτυπώσεών σας; Θέλετε ένα μηχάνημα που μπορεί να κόβει & να χαράσσει όλη μέρα, χωρίς διακοπές και χωρίς την ανάγκη χειριστή; Το Omnia είναι για εσάς!

Το Omnia σχεδιάστηκε για τις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους προσφέροντας ποιοτικό αποτέλεσμα επεξεργασίας σε διάφορους τύπους υλικών. Με στιβαρή κατασκευή και αυτόματη τροφοδοσία, διαχειρίζεται υλικά σε φύλλα μέγιστου σχήματος 60x80 cm, συμπεριλαμβανομένων επιχρισμένων χαρτιών, αυτοκόλλητων, συμπαγούς χαρτονιού αλλά και πιο χοντρών υλικών όπως οντουλέ χαρτόνι, λεπτό PVC & foam core. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για οποιαδήποτε παραγωγή offset ή ψηφιακής εκτύπωσης, για δειγματισμούς και μικρά έως μεσαία τιράζ κουτιών, εταιρικών καρτών, folders, στίκερς κ.α.

Το Omnia είναι ένα σύστημα κοπής διπλής κεφαλής. Τα φύλλα εισάγονται αυτόματα από το πατάρι τροφοδοσίας στο τραπέζι κοπής με τη βοήθεια συστήματος αναρρόφησης που ανασηκώνει τα φύλλα και τα τοποθετεί στον ιμάντα. Το πατάρι δέχεται έως 500 φύλλα, ανάλογα με το πάχος του υλικού. Η ενσωματωμένη κάμερα διαβάζει αυτόματα τα σημάδια κοπής στα προτυπωμένα φύλλα και προχωρά στην κοπή ή χάραξη του αντίστοιχου αρχείου. Τα έτοιμα φύλλα πέφτουν στο πατάρι εξαγωγής.

 

 

 

 

 

 

 

Το λογισμικό ελέγχει πολλαπλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αρχείων από διάφορα προγράμματα σχεδιασμού, από κώδικα QR καθώς και κοπής μη εκτυπωμένων υλικών. Η λειτουργία ανάγνωσης κωδικού QR επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής. Η κάμερα ανιχνεύει τον κωδικό, εισάγεται το αντίστοιχο αρχείο κοπής στο λογισμικό και εκτελείται η εργασία, η οποία διαγράφεται στη συνέχεια από τη λίστα. Το μέγιστο πάχος κοπής είναι 10mm. Η μέση ταχύτητα κοπής ανά φύλλο υπολογίζεται σε 45 δευτερόλεπτα, για φύλλα Α3+.

Software

Το Omnia συνοδεύεται από το V-Studio, τη σουίτα προγραμμάτων που έχει σχεδιαστεί για όλα τα συστήματα κοπής της Valiani και βελτιστοποιεί τη χρήση τους. Με καινοτόμο μενού, ιδανικό σχεδιαστικό περιβάλλον και εύχρηστα εργαλεία, οι εργασίες περιγραμματικής κοπής, προσωποποίησης κουτιών και δημιουργίας ειδικών κατασκευών γίνονται πιο γρήγορα και απλά.

Το V-Studio περιλαμβάνει τα Μ3 & M3 Art software για εφαρμογές συσκευασίας και POP/POS Displays.

 

 

 

 

 

 

 

Το Μ3 είναι μια πλήρης βιβλιοθήκη παραμετρικών μοντέλων και σχεδίων που «τρέχει» σε όλα τα συστήματα Valiani. Παρέχει περισσότερα από 600 παραμετρικά σχέδια για κουτιά, συσκευασίες οντουλέ χαρτονιού και συσκευασίες ICB (inverted corrugated board). Εφαρμόζονται τα διεθνή πρότυπα ECMA και FEFCO, καθώς και custom πρότυπα που χρησιμοποιούνται συχνά στη βιομηχανία.

Η βιβλιοθήκη Μ3 Art περιέχει περισσότερα από 2000 έτοιμα προς χρήση σχέδια: παραμετρικά σχέδια για διπλωτά κουτιά και χαρτοκιβώτια, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών ECMA και FEFCO, πρότυπα κατάλληλα για PVC και οντουλέ πλαστικά, καθώς και μια συλλογή παραμετρικών POP/POS displays και ειδικών σύνθετων κατασκευών - έπιπλα, τοίχοι, περίπτερα, παιδικά παιχνίδια - για κυματοειδές και άκαμπτο χαρτόνι.

Η Valiani στη FESPA

H Valiani συμμετέχει στη FESPA Global Print Expo 2021 όπου θα παρουσιάσει τις προηγμένες λύσεις της για τις βιομηχανίες των εκτυπώσεων, συσκευασίας και Sign & Display. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τα μοντέλα Omnia, Invicta – τη νέα, οικονομική entry level προσθήκη στη γκάμα κοπτικών τραπεζιών με vacuum για την αγορά των εκτυπώσεων & συσκευασίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη – καθώς και ένα νέο κοπτικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά. Έπειτα από μια μακρά περίοδο αποχής από τις δια ζώσης εκδηλώσεις, οι υπεύθυνοι της Valiani ανυπομονούν να συναντήσουν τους επαγγελματίες από κοντά και να συζητήσουν τις ανάγκες τους στο περίπτερο της εταιρίας (1-G65).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο Valiani, T: 210 9823800, info@graphcom.gr, www.graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top