Αναζήτηση

Βιομηχανική Παραγωγή στην Απευθείας Εκτύπωση Ειδών Ένδυσης με την Ποιότητα και την Αξιοπιστία της Brother

Βιομηχανική Παραγωγή στην Απευθείας Εκτύπωση Ειδών Ένδυσης με την Ποιότητα και την Αξιοπιστία της Brother

Το νέο DTG εκτυπωτικό Brother GTX600 ολοκληρώνει την επιτυχημένη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτικών ενδυμάτων μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες της αγοράς, και είναι σχεδιασμένο ειδικά για μαζική παραγωγή χωρίς συμβιβασμούς στη γνωστή υψηλή ποιότητα εκτύπωσης της Brother, ικανοποιώντας τόσο τις μεγάλες παραγωγικές ανάγκες όσο και την υψηλή ποιότητα.

Με 4 βιομηχανικές κεφαλές με εσωτερικούς ανεμιστήρες ψύξης για συνεχή λειτουργία εκτύπωσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σύστημα bulk μελανιών, εξελιγμένο βιομηχανικό σύστημα συντήρησης, λιγότερη σπατάλη μελανιών κατά τον καθαρισμό και υψηλή ταχύτητα, επιτυγχάνει μεγάλη παραγωγικότητα που φθάνει στα 420-460 σκούρα tshirts (με 1 Pretreatmaker και 2 Πρέσες) με χαμηλό κόστος.

Τυπώνει σε λευκά ή σκούρα βαμβακερά και μικτά υφάσματα με 5 χρώματα (CMYK+Λευκό) και μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης 61.0cm x 61.0 cm. Τα μελάνια του έχουν πολύ υψηλή αντοχή στις πλύσεις (πιστοποιημένη από την AATCC), είναι πιστοποιημένα από το Oeko-Tex Eco-Passport και «σύμφωνα» με το CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act) 

Τα εκτυπωτικά brother GTΧ, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά της εκτύπωσης) αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση.

Εκτός από t-shirts, μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, υφασμάτινες τσάντες,πετσέτες, ποδιές, κ.α., με τα accessories των brother μπορείτε να τυπώνετε και σε πολλά άλλα είδη όπως παπούτσια και καπέλα, και δύσκολα ενδύματα ή σημεία όπως: γιακάδες, μανίκια, τσέπες, sweaters με κουκούλα, μπλούζες με φερμουάρ και κουμπιά κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top