Αναζήτηση

Wallchalker: ο κλασικός μαυροπίνακας με νέα ματιά!

Wallchalker: ο κλασικός μαυροπίνακας με νέα ματιά!

Το Wallchalker είναι ένα μαύρο, ελαφρά ανάγλυφο βινύλιο που μεταμορφώνει τον απλό μαυροπίνακα σε ένα νέο δυναμικό μέσο για διαφήμιση και διακοσμητική χρήση στο σπίτι. Το Wallchalker μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Το βινύλιο μπορεί να κοπεί σε μοναδικά σχήματα για να δημιουργήσει ένα ειδικό μήνυμα που θα τραβήξει την προσοχή. Το προϊόν είναι εύκολο στην διαχείριση και η αφαιρούμενη κόλλα είναι αρκετά δυνατή για να ανταποκριθεί σε εφαρμογές μεγάλου μεγέθους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμβατική ή υγρή κιμωλία για το wallchalker η οποία μετά αφαιρείται με γόμα, με ένα βρεγμένο ύφασμα ή με σφουγγάρι. Το Wallchalker της MACtac αφαιρείται χωρίς κατάλοιπα από τις περισσότερες επιφάνειες μέσα σε διάστημα έως 2 ετών.

Το Wallchalker της MACtac μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές μαυροπίνακα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η εφαρμογή είναι δυνατή σε θερμοκρασίες κάτω από 0°C.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top