Αναζήτηση

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην forlabels από την Κατεύθυνση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην forlabels από την Κατεύθυνση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Δελτίο Τύπου | Μάιος 2023

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, η forlabels υποδέχθηκε περισσότερους από 15 φοιτητές της Κατεύθυνσης Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συνοδεία των καθηγητών τους, Δρ. Αναστάσιου Πολίτη, Δρ. Μάριου Τσιγώνια και Αντιγόνης Καραμάνη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πολύπλευρης και διαρκούς συνεργασίας του Πανεπιστημίου με τον ΕΛΣΕΤ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών) και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ (Σύμπραξη Ελληνικών Επιχειρήσεων, με έδρα παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπεί στην ανάδειξη του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας), των οποίων η forlabels είναι ενεργό μέλος.

Ανταποκριθήκαμε με χαρά στην επιθυμία των φοιτητών να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της forlabels, η οποία είχε εκφραστεί σε προηγούμενη επίσκεψη παρουσίαση του του κ. Αυγερινού Χατζηχρυσού (Εμπορικός Διευθυντής forlabels) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας των φορέων.

Πραγματοποιήσαμε, με την πολύτιμη συμβολή των στελεχών μας, μια εκπαιδευτική περιήγηση στο βιομηχανικό περιβάλλον και στα επιμέρους στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των εφαρμογών συσκευασίας. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες (μεταξύ αυτών και φοιτήτριες Erasmus από Γερμανία), γνώρισαν τον τρόπο λειτουργίας της forlabels και ανακάλυψαν πως δημιουργείται μια συσκευασία από την αρχή ως το τέλος.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, υπογραμμίζουμε την αδιαμφισβήτητη αξία να συνδέεται η ακαδημαϊκή κατάρτιση των φοιτητών, ρεαλιστικά με την πράξη και την αγορά εργασίας. Επιδιώκουμε να επενδύουμε όλοι μαζί ουσιαστικά σ' ένα καλύτερο μέλλον, δείχνοντας έμπρακτα την πίστη μας στην δύναμη και την δημιουργικότητα της νιότης.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top