Αναζήτηση

FESPA 2023: Η Guandog - Ο ειδικός των ειδικών - Ανακοινώνει την είσοδό της στον κόσμο των ψηφιακών υφασμάτων

FESPA 2023: Η Guandog - Ο ειδικός των ειδικών - Ανακοινώνει την είσοδό της στον κόσμο των ψηφιακών υφασμάτων

Δελτίο τύπου | 12 Ιουνίου 2023

Η είσοδος του ομίλου Giovanardi στη μετοχική σύνθεση επισημοποιήθηκε στο Μόναχο

Η Guandong ανακοίνωσε στη Fespa 2023 την είσοδο του ομίλου Giovanardi στη μετοχική δομή για την ευρωπαϊκή αγορά. Ο Όμιλος, ο οποίος γιόρτασε την 60η επέτειό του τον περασμένο μήνα, ειδικεύεται στα τεχνικά υφάσματα για διάφορους τομείς, που κυμαίνονται από την αρχιτεκτονική μέχρι τα σκάφη, το σχέδιο και τον κόσμο των εκτυπώσεων. Η συμφωνία με την Giovanardi θα επιτρέψει στην Guandong να επεκτείνει την προσφορά της με νέες σειρές υφασμάτων, αξεσουάρ και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για σκοπούς οπτικής επικοινωνίας. Η Guandong, η οποία αποκτά περισσότερο κύρος χρόνο με το χρόνο, γεγονός που την καθιστά ειδικό στα συνθετικά υλικά στην ευρωπαϊκή αγορά, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα με το δικό της εμπορικό δίκτυο, συνεχίζοντας το σχέδιο τεχνικής και τεχνολογικής ανάπτυξης που προσανατολίζεται ολοένα και περισσότερο στην πράσινη οικονομία και τις ξένες αγορές.

Η ανακοίνωση χαιρετίστηκε με μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολλούς επισκέπτες του περιπτέρου της Guandong στη Fespa, το οποίο προσομοίωνε ένα σημείο πώλησης που συνδυάζει τις ανάγκες ενός καταστήματος POP-UP με αυτές της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Μερικές από τις αποκλειστικές λύσεις της Guandong τράβηξαν πολλή προσοχή, συμπεριλαμβανομένων των Revita Pure Tack και Textured Dotty Satin, καθώς και best sellers όπως η νέα έκδοση της εξαιρετικά διάφανης ταινίας διπλής όψης Opty-clear.

Το Textured Dotty Satin είναι ένα φιλμ κατασκευασμένο με 74% αναγεννημένο PVC, που συνδυάζει κομψότητα και βιωσιμότητα και είναι ιδανικό για εφαρμογές σε πόρτες και παράθυρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι εφαρμόζεται γρήγορα και αφαιρείται εύκολα, διασφαλίζοντας την απουσία φυσαλίδων αέρα και υπολειμμάτων κόλλας. Είναι ένα υλικό που είναι κατάλληλο για εκτύπωση τόσο με μεταξοτυπία όσο και ψηφιακά, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο για παράθυρα και βιτρίνες σε καταστήματα και γραφεία.

Το Revita Pure Tack δεν αφήνει ούτε ίχνη ούτε υπολείμματα. Πρόκειται για ένα επαναστατικό υλικό κατασκευασμένο από πολυεστερικές ίνες, κατάλληλο για τοίχους και γραφικά δαπέδου με πιστοποίηση R13, που αναπτύχθηκε από την Guandong για εφαρμογές υψηλής ποιότητας. «Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Nano-Tack®, αυτό το υλικό επιτρέπει την απελευθέρωση αέρα, αποφεύγοντας έτσι τον σχηματισμό αντιαισθητικών φυσαλίδων κατά την εφαρμογή», εξηγεί ο Daniele Faoro, Υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Guandong. «Επιπλέον, η απουσία κόλλας ή ασταριού επιταχύνει τη διαδικασία εφαρμογής, καθιστώντας ευκολότερη την τακτική αλλαγή των γραφικών σε τοίχους, πόρτες και δάπεδα.» Το Revita Pure Tack είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια, 100% ανακυκλωμένο, που μπορεί να τυπωθεί με τεχνολογίες UV, Eco-solvent και, κυρίως, Latex, καθιστώντας το τελικό προϊόν απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτό το υλικό είναι επομένως ένα από τα προϊόντα που εγγυάται η σφραγίδα GreenLife®, η επωνυμία που πιστοποιεί τη δέσμευση της Guandong να κάνει όλα τα διαφορετικά στάδια στις διαδικασίες παραγωγής και διανομής φιλικές προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top