Αναζήτηση

Η Innotech ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Epson UK

Η Innotech ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Epson UK

Η Innotech Digital συνεργάστηκε με την Epson UK για την παραγωγή μιας συλλογής δειγμάτων, που περιλαμβάνει επτά βασικά προϊόντα τυπωμένα στον εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους SureColor SC-R5000 Resin, με μελάνια Epson.

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο περίπτερο της Epson (J40) στην έκθεση Sign & Digital UK, που πραγματοποιήθηκε 25 - 27 Φεβρουαρίου.

«Αυτή η συνεργασία, που περιλαμβάνει μια επιλογή της σειράς προϊόντων της Innotech τυπωμένα στον SC-R5000 της Epson, παρουσιάζει τη συμβατότητα μεταξύ υλικών και μηχανών και το ευρύ φάσμα των εκτυπωτικών δυνατοτήτων», λέει ο Kieran Dallow, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Innotech Digital. Και προσθέτει, «Αποδεικνύει τη δύναμη της συνάντησης δύο διαφορετικών ειδικών του κλάδου στους αντίστοιχους τομείς τους. Βλέπουμε την Epson ως ηγέτη στον τομέα της εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και ο εκτυπωτής ρητίνης σίγουρα μας έχει εντυπωσιάσει. Είμαστε χαρούμενοι, και είναι τιμή μας που παρουσιάσαμε τα υλικά μας στο περίπτερό τους στην SDUK».

Ο Tom Owers, Product Manager στην Epson UK, λέει: «Η σχέση μεταξύ προϊόντων και εκτυπωτών είναι κρίσιμη και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πελάτες μας που θέλουν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της Innotech λειτουργούν συνεργάζονται άψογα με τον SC-R5000 και έχουν παραγάγει μερικά εξαιρετικά δείγματα που είχαν μεγάλη απήχηση στην SDUK».

Ο Epson SureColor SC-R5000 είναι ένας εκτυπωτής ρητίνης inkjet, που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικές εφαρμογές εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore της Epson για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ακρίβεια χρωμάτων. Με την ευρεία γκάμα χρωμάτων και την απόδοση υψηλής ανάλυσης, είναι σε θέση να παράγει εκπληκτικές εκτυπώσεις για διάφορους κλάδους, όπως επιγραφές, διακόσμηση, συσκευασία και proofing. Ο SC-R5000 είναι γνωστός για την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ευελιξία του, καθιστώντας τον κορυφαία επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις εκτύπωσης κορυφαίας ποιότητας.

Τα προϊόντα της Innotech που παρήχθησαν για τη συλλογή δειγμάτων είναι:

  • VistaMax E4100G PVC Free Permanent White Matt Greyback Vinyl 100mic
  • Vistaflex SC450 Premium Frontlit PVC Banner 450g/m2
  • Envirotech EF300 PVC-Free Banner 300g/m2 FR B1
  • Vertex BA180 Glacier Backlit Display Textile 180g/m2 FR B1
  • Vertex C280P Elements Polyester Canvas 280g/m2 FR B1
  • Vertex W340 Premium Adhesive Wall Fabric 340g/m2
  • Imagetech RU200 Polyprop Non-Tear Outdoor Poster Film 200mic

https://www.largeformatreview.com/business/business-news/innotech-announces-new-print-media-collaboration-with-epson-uk

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top