Αναζήτηση

Guandong: "Πρακτικός οδηγός για εκτυπώσεις μικρής διάρκειας"

Guandong:

Ας χιονίσει! Ας χιονίσει! Ας χιονίσει!
Η Guandong παρουσιάζει τον "Πρακτικό οδηγό για εκτυπώσεις μικρής διάρκειας" για τη χιονοδρομική περίοδο 2023/2024

25 Οκτωβρίου 2023: Η χιονοδρομική σεζόν είναι προ των πυλών και τα ορεινά θέρετρα ετοιμάζονται να υποδεχτούν τουρίστες από όλο τον κόσμο. Οι αναβατήρες σκι, τα καταλύματα, τα καταστήματα ενοικίασης και οι σχολές σκι πρέπει να προετοιμάσουν τους χώρους τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια, με στόχο να προσφέρουν τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία στις χιονισμένες πλαγιές. Γι' αυτό το λόγο η Guandong, ο ειδικός στα υλικά εκτύπωσης, δημιούργησε τον αποκλειστικό "Πρακτικό οδηγό για εκτυπώσεις μικρής διάρκειας για τη χιονοδρομική περίοδο".

Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή ιδεών, προτάσεων και πληροφοριών για εκτυπωτές, σχεδιαστές εκθέσεων, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις υψηλής απόδοσης για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Γιλέκα για σχολές σκι, επιγραφές δαπέδου, διαφημιστικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων και διακοσμήσεις για τελεφερίκ είναι μερικά μόνο από τα πιθανά προϊόντα που μπορούν να κατασκευαστούν με τα υλικά που προτείνονται στον οδηγό Guandong. Προσωρινά, αλλά λειτουργικά έργα που ενσωματώνονται στο χώρο χωρίς να τον διαταράσσουν και είναι ανθεκτικά στο κρύο και τις κακές καιρικές συνθήκες, καθώς και ασφαλή, γρήγορα στην εγκατάσταση και την αφαίρεση χάρη στην απουσία κόλλας. 

Όλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας, καθώς κατασκευάζονται κυρίως από ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά, χωρίς να υποβαθμίζουν την ποιότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Αντοχή, ασφάλεια, προσωρινότητα και βιωσιμότητα είναι επομένως τα κριτήρια στα οποία βασίστηκε η Guandong για την επιλογή των υλικών για τη χιονοδρομική περίοδο 2023/2024, τα οποία στον οδηγό χωρίζονται ανά προοριζόμενη χρήση. 

Για τα παράθυρα των τελεφερίκ, για παράδειγμα, η Specialty Specialist προσφέρει τη σειρά διάτρητων μεμβρανών βινυλίου One Way Vision. Εκτυπώσιμα αυτοκόλλητα που μπορούν να τοποθετηθούν στα τελεφερίκ, αλλά είναι ορατά μόνο από έξω, επιτρέποντας έτσι να απολαμβάνετε το ορεινό τοπίο. Στη συνέχεια, υπάρχει το Mak Floor, το οποίο ξεχωρίζει για την αντοχή και την ασφάλεια του. 

Αυτό το υλικό παρέχει εξαιρετική αντοχή στην ολίσθηση και είναι ιδανικό για την προσαρμογή σκαλοπατιών και δαπέδων, δημιουργώντας αντιολισθηρές περιοχές που είναι αναγκαίες για όσους φορούν μπότες και μπότες χιονιού.
Η πολυστρωματική μεμβράνη TRIO είναι ιδανική για την κατασκευή εξατομικευμένων καρτών σκι και καρτών ενοικίασης, χάρη στην εξαιρετική αντοχή κκαι την άριστη απόδοσή της, ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες. Ως εναλλακτική λύση στα κλασικά γιλέκα που χρησιμοποιούνται από τις σχολές σκι, η Guandong προσφέρει το TAP, ένα καινοτόμο ύφασμα από 100% πολυεστέρα που είναι ιδανικό για την εφαρμογή σε μπουφάν χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Και η λύση για τα λεωφορεία Nano-TaCar, μια μεμβράνη κατασκευασμένη με νανοτεχνολογία που δεν απαιτεί κόλλα και εφαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο αυτοκίνητο. 

Ο "Πρακτικός οδηγός για εκτυπώσεις μικρής διάρκειας για τη χιονοδρομική περίοδο" είναι ο δεύτερος θεματικός οδηγός που δημιουργεί η Guandong μετά την τεράστια επιτυχία του "Πρακτικού οδηγού για εκτυπώσεις μικρής διάρκειας", που μοιράστηκε στους φορείς κατά τη διάρκεια της Milan Design Week την άνοιξη του 2023.

Δείτε τον οδηγό εδώ: https://guandong.eu/wp-content/uploads/2023/09/guida-stagione-sciistica-eng.pdf 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top