Αναζήτηση

Η ΗΡ Hellas παρουσιάζει τη νέα οργανωτική ομάδα και τις δράσεις της

Η ΗΡ Hellas παρουσιάζει τη νέα οργανωτική ομάδα και τις δράσεις της

Η HP Hellas πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση παρουσία μερίδας του τύπου και συζήτησε μαζί της τις εξελίξεις στους χώρους της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Ο Managing Director της  HP Ελλάδος και Κύπρου, Νίκος Χρηστάκης ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας πως στην HP Hellas πνέει αέρας ανανέωσης τόσο στο έμψυχο δυναμικό (σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους το 90% των εργαζομένων είτε έχει προσληφθεί είτε του έχει ανατεθεί νέες αρμοδιότητες) όσο και στον εργασιακό χώρο, παρουσιάζοντας τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της εταιρίας. Αξιοσημείωτο είναι πως στους χώρους του γραφείου, αξιοποιήθηκαν ελληνικές λέξεις όπως ‘’Φιλοσοφία’’, ‘’Τεχνολογία’’, ‘’Δημοκρατία’’ οι οποίες είναι αναγνωρίσιμες διεθνώς και που είναι συνδεδεμένες με τις βασικές αρχές και αξίες της HP. Εμπιστοσύνη, Σεβασμός, Μοναδικότητα, Ισότητα, Καινοτομία, Συμπερίληψη είναι λίγες μόνο από τις έννοιες που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι της HP λειτουργούν καθημερινά.

Κατά την παρουσίαση του, ο κος Χρηστάκης, παρουσίασε την στρατηγική της εταιρίας στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται και οι εξαγορές των εταιρειών HyperX, teradici και Poly, η ενσωμάτωση των οποίων στον οργανωτικό κορμό της HP προχωρά ομαλά. Όπως ανέφερε ο κος Χρηστάκης και οι συνεργάτες του, στο προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στη διάθεση των νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Ο κος Χρηστάκης, υπογράμμισε  ότι η υβριδική εργασία, έχει αλλάξει δραστικά το τοπίο της απασχόλησης. Αυτό φάνηκε και στην ελληνική αγορά όπου κατά το προηγούμενο διάστημα υπήρξε αυξημένη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έμφαση που δίνει η εταιρεία στην ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα, η εξελιγμένη λύση ασφαλείας (HP Wolf) η οποία διατίθενται και σε προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε επίπεδο υλικού και λογισμικού, σε μόνιμη βάση ακόμα και όταν οι συσκευές είναι απενεργοποιημένες.

Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι  HP εντείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας σχέσεις με τοπικές νεοφυείς επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Elevate Greece και το Junior Achievement.

Πηγή: https://www.itsecuritypro.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top