Αναζήτηση

Η ζωγράφος Freyja Art συναντά τον Mr Magnus της Guandong: Η εκτύπωση γίνεται τέχνη

Η ζωγράφος Freyja Art συναντά τον Mr Magnus της Guandong: Η εκτύπωση γίνεται τέχνη

Δελτίο Τύπου

18 Σεπτεμβρίου 2023: Η εκτύπωση γίνεται τέχνη χάρη στην εξαιρετική απόδοση που εγγυώνται οι Nano-Tack και Dotty Satin, οι πλαστικές μεμβράνες με νανο-βεντούζες της σειράς Mr Magnus της Guandong. Αυτές οι ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες, κατασκευασμένες με νανοτεχνολογία επιλέχθηκαν από την Τσέχα ζωγράφο Zuzana Mesárošová, γνωστή και ως Freyja Art, μεταξύ των best sellers που αναπτύχθηκαν από τον ειδικό των ειδικών, για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής σειράς γραφικών για βιτρίνες, εμπνευσμένη από το έργο Forest Angel.

Η καλλιτέχνης δεν ήθελε απλά να δημιουργήσει απλά αυτοκόλλητα γραφικά που θα αναπαράγουν τη ζωγραφική της, αλλά και να αποκτήσει μοναδικές εφαρμογές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι με το φως στους χώρους της έκθεσης. Το αίτημα αυτό έγινε πραγματικότητα από την Τσέχικη εκτυπωτική εταιρεία Amos Typo σε συνεργασία με τον όμιλο Igepa, αντιπρόσωπο της Guandong στην ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίοι αναγνώρισαν αμέσως τις μεμβράνες Nano-Tack και Dotty Satin ως την ιδανική λύση. «Εντυπωσιάστηκα από το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων εφαρμογών που προσφέρει η νέα σειρά προϊόντων Mr. Magnus της Guandong, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε», λέει ο Miroslav Hejl από την Amos Typo.

Μετά από κάποιες προκαταρκτικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο MoonGrailShop, μια μικρή τοπική εταιρεία που χρησιμοποίησε τα υλικά της σειράς Mr Magnus για την παραγωγή γραφικών βιτρινών με κελτικά διακοσμητικά μοτίβα, η Amos Typo πρότεινε αμέσως τις ταινίες Nano-Tack και Dotty Satin στην Freyja Art, η οποία εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα των εκτυπώσεων.
«Η μοναδική διαφάνεια και το εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα των υλικών της Guandong αποδείχθηκαν ιδανικές για την αναπαραγωγή των έργων της», καταλήγει ο Miroslav. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικές εφαρμογές που δημιουργούν ένα παιχνίδι τέχνης και φωτός. «Πειραματιζόμασταν πάντα με νέες εφαρμογές, παρέχοντας την υποστήριξή μας σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και δημιουργικούς ανθρώπους», σχολιάζει ο Daniele Faoro, επικεφαλής σύμβουλος πωλήσεων και μάρκετινγκ Guandong. «Τα γραφικά που δημιουργήθηκαν για την Freyja Art από την Amos Typo δείχνουν πώς οι λύσεις μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για καλλιτεχνικές τεχνικές, ενισχύοντας περαιτέρω τα χαρακτηριστικά τους για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων».

Η σειρά Mr Magnus δημιουργήθηκε με την προσαρμογή της εκτεταμένης εμπειρίας της Guandong στην ανάπτυξη και την εμπορία καινοτόμων πλαστικών υλικών για εκτύπωση. Η σειρά περιλαμβάνει ειδικές πλαστικές μεμβράνες για ψηφιακές τεχνολογίες και offset, που κυμαίνονται από μεγέθη A4 έως B1 (70x100 cm) και προσαρμοσμένα μεγέθη.

Εκτός από τις λύσεις Nano-Tack και Dotty Satin με νανο-βεντούζες που επιλέγει η Freyja Art, η οικογένεια του Mr Magnus περιλαμβάνει επίσης μαγνητικές μεμβράνες, οι οποίες μπορούν να φωτίζονται με οπίσθιο φωτισμό, επανατοποθετούμενες μεμβράνες χωρίς κόλλα κατασκευασμένες με Scarico d'Aria® (μια τεχνολογία απελευθέρωσης αέρα), μέχρι και αυτοκόλλητα υφάσματα και λύσεις PET.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top