Αναζήτηση

Πρόσκληση σε φωτοαπόδραση

Πρόσκληση σε φωτοαπόδραση

Οι ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, μαζί με την EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ σάς προσκαλούμε στην τριήμερη φωτο-ψυχαγωγική περιπλάνηση στις 23+24+25 Μαρτίου 2024 (ΣάββατοΚυριακή-Δευτέρα) με προορισμό την υπέροχη Δυτική Ελλάδα για αποτυπώσεις φρέσκων ξεχωριστών στιγμών και μοναδικών τόπων…

Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 23 Mαρτίου 2024, ώρα 08.00 το πρωί απο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με πούλμαν και η επιστροφή στο ίδιο σημείο το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου κατά τις 21.30.
Προαιρετική προσυγκέντρωση ώρα 07.30 στην πλατεία Κοραή του Πειραιά (καφέ Γρηγόρης, Καραΐσκου 117, https://www.gregorys.gr/katastimata/katastima/peiraiaskaraiskoy117/) 

Η πρώτη μεγάλη στάση -εκτός από τις αναγκαίες μικρές στάσεις- θα είναι στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Επόμενος σταθμός οι πηγές Αχέροντα στο Γλυκή Θεσπρωτίας για φωτογράφιση, παραποτάμια βόλτα και χαλάρωση μέσα στη φύση όχι απλά δίπλα της…. Αργά το απόγευμα η τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πρέβεζας και το βράδυ ελεύθερο για βραδυνές λήψεις ή/και περιπάτους.

Την επόμενη μέρα μετά το πρωϊνό επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Νικόπολης. Επόμενη μεγάλη στάση στα πανέμορφα Σύβοτα και τέλος στην υπέροχη κι αγέρωχη Πάργα όπου θα παραμείνουμε μέχρι και το ηλιοβασίλεμα.

Την επόμενη μέρα το πρωί μετά το πρωϊνό θα περιπλανηθούμε στην πόλη της Πρέβεζας και νωρίς το μεσημέρι ξεκινάμε για τον τελευταίο μας σταθμό την γραφικότατη Κορωνησία πρώην νησί μέσα στον Αμβρακικό κόλπο που συνδέεται με μιά λωρίδα στεριάς.

Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής.

Το κόστος ειναι 160 ευρω/άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, δύο πρωϊνά, όλους τους δημοτικούς φόρους όπως και όλες τις διαδρομές με το πούλμαν. Φυσικά, σε όλη την διάρκεια της εκδρομής θα επιλύονται οι φωτοαπορίες και θα δίνονται φωτοσυμβουλές, ατομικά ή/και ομαδικά.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία.

Όλοι οι φωτογραφόφιλοι με τους φίλους σας είστε ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη και ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 6932305880 ή στο kimon@otenet.gr.

Kίμων Aξαόπουλος.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top