Αναζήτηση

Η Siegwerk γίνεται μέλος του World Climate Foundation

Η Siegwerk γίνεται μέλος του World Climate Foundation

Η Siegwerk, μια από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας μελανιών και επικαλυπτικών  εκτυπώσεων για εφαρμογές συσκευασίας και ετικετών παγκοσμίως, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέχει πλέον την ιδιότητα μέλους στο World Climate Foundation.

Το World Climate Foundation είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές παγκόσμιες πλατφόρμες που εστιάζει στο κλίμα, τη βιοποικιλότητα και την υγεία.

Για πάνω από μια δεκαετία, προωθεί τη συνεργασία μεταξύ κυβερνήσεων, επιχειρήσεων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και διεθνών οργανισμών για να επιταχύνει τη μετάβαση σε μια πράσινη οικονομία. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία, που στοχεύει στην προώθηση της προστασίας του κλίματος και της ενεργειακής απόδοσης. Αυτή η ιδιότητα μέλους, μας επιτρέπει να δώσουμε ώθηση στη βιώσιμη επιχειρηματική μετάβαση μαζί με τους συναδέλφους μας», δήλωσε η Alina Marm, Επικεφαλής Παγκόσμιας Αειφορίας και Κυκλικής Οικονομίας της Siegwerk.

Σύμφωνα με τη στρατηγική βιωσιμότητας «HorizonNOW», η Siegwerk έχει δεσμευτεί να μηδενίσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σε ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών της έως το 2050. Η εταιρεία έχει θέσει βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες μειώσεις εκπομπών, σύμφωνα με την Πρωτοβουλία Επιστημονικών Στόχων (SBTi). Η Siegwerk έχει επίσης δεσμευτεί να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα μέχρι το τέλος του 2025.

Ως μέλος του World Climate Foundation, η Siegwerk θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις, να συνδεθεί με ένα ποικίλο παγκόσμιο δίκτυο και να δημιουργήσει συνεργασίες που προωθούν ατομικούς και οργανωτικούς στόχους. Η Siegwerk είναι ενθουσιασμένη που συμμετέχει σε αυτήν την παγκόσμια πρωτοβουλία και ανυπομονεί να συνεργαστεί με το World Climate Foundation για την προώθηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top