Αναζήτηση

Η Zanders Paper σταματά οριστικά τη λειτουργία της

Η Zanders Paper σταματά οριστικά τη λειτουργία της

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής χαρτιού Zanders Paper, μετά από σχεδόν 200 χρόνια λειτουργίας, πρόκειται να ρευστοποιηθεί μετά την τελευταία κίνηση αναδιάρθρωσης που δεν ήταν επιτυχής.

Ο διαχειριστής αφερεγγυότητας της Zanders Paper ανακοίνωσε τη λήξη της παραγωγής χαρτιού για την γερμανική εταιρεία που έγινε παγκοσμίως γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα των χαρτιών και χαρτονιών Chromolux. Η διοίκηση της πόλης Μπέργκις Γκλάντμπαχ εκφράζει τη λύπη της για την απώλεια περίπου 380 θέσεων εργασίας.

Η Zanders είχε υποβάλλει αίτηση αφερεγγυότητας στο Πρωτοδικείο της Κολωνίας την 1η Μαρτίου 2021. Στις 30 Απριλίου 2021, ο διαχειριστής της αφερεγγυότητας αποφάσισε ότι δεν υπήρχε βιώσιμη χρηματοδοτική ιδέα για τη συνέχιση της εταιρείας χαρτιού.

Πίσω από την Zanders Paper βρίσκεται ένας όμιλος εταιρειών με επικεφαλής το Νορβηγό επιχειρηματία χαρτιού Terje Haglund. Η Σουηδική εταιρεία επενδύσεων JOOL Invest AB, προσχώρησε επίσης στη Zanders Paper τον Μάιο του 2019. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη δεν ήταν πρόθυμο να εισφέρει περαιτέρω κεφάλαιο στην χαρτοποιία.

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top