Αναζήτηση

Πρόσκληση στη Syskevasia 2022 από τη Lino

Πρόσκληση στη Syskevasia 2022 από τη Lino

Δελτίο Τύπου |

Η έκθεση θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 03 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερό μας στην Αίθουσα 2, Περίπτερο C30.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε και να γνωρίσετε από κοντά το χαρτοφυλάκιο των εκτυπωτών ετικετών και εύκαμπτης συσκευασίας Durst Tau RSC σε ζωντανή παρουσίαση.

Θα παρουσιάσουμε ακόμη την Τεχνολογία Νερου της Durst για την εκτύπωση κυματοειδών υλικών (corrugated) με ένα ή περισσότερα περάσματα, για εκτυπώσεις με άοσμα μελάνια με βάση το νερό (Durst Water Inks) με εξαιρετικά αποτελέσματα εκτύπωσης.

Η ποιότητα είναι εφάμιλλη της offset με ζωντανά και λαμπερά χρώματα. Τα μελάνια νερού είναι κατάλληλα για πρωτογενή συσκευασία τροφίμων (primary food packaging).

Ελάτε να γνωρίσετε και τις Ψηφιακές Λύσεις Επεξεργασίας Ετικέτας και Συσκευασίας μετά την εκτύπωση.

Η εταιρεία GM με τις συμπαγείς και γρήγορες μηχανές επεξεργασίας ετικέτας, η εταιρεία Sei Laser με το σύστημα Laser για επεξεργασία υλικών σε ρολά για τις αγορές της συσκευασίας και της ετικέτας και ακόμη η εταιρεία Elitron με τα μεγάλα αυτόματα συστήματα κοπής και επεξεργασίας συσκευασιών καθώς και εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους προσφέρουν πολλές αξιόπιστες και παραγωγικές λύσεις.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση

Μπορείτε επίσης να προεγγραφείτε για να μειώσετε τον χρόνο αναμονής κατά την είσοδο στην έκθεση: Προεγγραφή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top