Αναζήτηση

Αναβαθμισμένα μοντέλα monitor digitizer της Huion

Αναβαθμισμένα μοντέλα monitor digitizer της Huion

Tο νέο pen monitor digitizer της Huion, Kamvas Pro 22, δεν έχει μόνο μία εκπληκτική IPS οθόνη 21,5 ιντσών, αλλά προσφέρει στους δημιουργούς και απεριόριστες δυνατότητες.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο αντίστοιχο μοντέλο έχει γραφίδα χωρίς μπαταρία, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτισή της, το υψηλότερο report rate της αγοράς 266 pps το οποίο εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου καθυστέρηση στην απόκριση της γραφίδας, και γκάμα χρωμάτων 100% sRGB.

Στα υψηλά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ανάλυση οθόνης Full HD 1920x1080, 16.7 εκατομμύρια (8bit) χρώματα και 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης. Η οθόνη του είναι καλυμμένη με anti-glare γυαλί και έχει ευρεία γωνία προβολής 178ο που αποτρέπει την αντανάκλαση. Διαθέτει 10 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και touch bar σε κάθε πλευρά για πλήρη ευκολία του χρήστη και ρυθμιζόμενη βάση που μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 20 - 80 μοίρες.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των μοντέλων της Ηuion το νεότερο μοντέλο GT-191V2 έχει και αυτό γραφίδα χωρίς μπαταρία, report rate 266pps και γκάμα χρωμάτων 100%sRGB.

H μοναδικά ανταγωνιστική τιμή των Huion τα καθιστά πιο προσιτά από ποτέ!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.atlasonline.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top