Αναζήτηση

Tablet Σχεδίασης Huion στην πιο Προσιτή Τιμή της Αγοράς

Tablet Σχεδίασης Huion στην πιο Προσιτή Τιμή της Αγοράς

Τα tablet σχεδίασης Huion αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά η Atlas Digital SA. Τελευταίας τεχνολογίας, εύχρηστα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, τα μοντέλα της Huion σας υπόσχονται να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά σας, να κάνουν τη δουλειά σας παιχνίδι ή απλά να σας αποδεσμεύσουν από τα δύσχρηστα ποντίκια.   Σε τρείς κατηγορίες, Gaphic Tablets, Pen Displays και Light Pad, προσφέρουν σε επαγγελματίες εικαστικούς και  χομπίστες μοναδικές δυνατότητες, υψηλή ακρίβεια, 8192 επίπεδα πίεσης, πολλά προγραμματιζόμενα πλήκτρα συντόμευσης, συμβατότητα με windows και mac και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ενεργής επιφάνειας.Στα Graphic Tablets, χάρη στην τεχνολογία Battery-Free electromagnetic Resonance, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τη φόρτιση της γραφίδας αφού λειτουργεί χωρίς μπαταρία. Τα μοντέλα της κατηγορίας Pen Displays σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε απευθείας στην οθόνη του tablet προσφέροντας απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σας στο σχεδιασμό. Διαθέτουν ευρεία οθόνη IPS, ρυθμιζόμενη γωνία θέασης, εκπληκτική γκάμα χρωμάτων 72% NTSC που μαζί με την επαγγελματική λύση διαχείρισης χρώματος αποδίδει 16,7 εκατομμύρια χρώματα με εξαιρετικές λεπτομέρειες που σας εξασφαλίζουν ότι θα έχετε πάντα το χρώμα που επιθυμείτε. Η μοναδικά ανταγωνιστική τιμή τους τα καθιστά πιο προσιτά από ποτέ!

Διατίθενται από την Atlas Digital

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Huion, Atlas Digital AE ή επισκεφθείτε το site www.atlasdigital.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top