Αναζήτηση

Huion Kamvas Pro 20 Digitizer

Huion Kamvas Pro 20 Digitizer

Μοναδική Σχεδιαστική Εμπειρία με Εκπληκτικά Χρώματα

Με το pen monitor digitizer της Huion, Kamvas Pro 20, οι σχεδιαστές μπορούν να  δημιουργήσουν σε 19,53 ίντσες με εκπληκτικά ζωντανά χρώματα (16,7 εκατομμύρια και χρωματική γκάμα 120% sRGB) και μια μοναδική εμπειρία που εξασφαλίζεται από το την αναγνώριση κλίσης, τα 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, τη γραφίδα χωρίς μπαταρία και το υψηλότερο report rate της αγοράς 266 pps χάρη στο οποίο δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου καθυστέρηση στην απόκριση της γραφίδας.

Με υψηλή ανάλυση οθόνης Full HD 1920 x 1080 και full laminated οθόνη, που εξασφαλίζει σχεδόν μηδενική παράλλαξη, οι χρήστες απολαμβάνουν μια φυσική εμπειρία σχεδίασης με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ τα 16 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και τα 2 touch bar επιτρέπουν την γρηγορότερο και ευκολότερο χειρισμό.

H μοναδικά ανταγωνιστική τιμή των Huion τα καθιστά την πιο ελκυστική πρόταση της αγοράς. Τα σημαντικότερα μοντέλα της Huion θα μπορέσετε να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε στο συνέδριο comic AthensCon  στο Tae Kwon Do 30/11 & 1/12 2019. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.atlasonline.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top