Αναζήτηση

Γιατί είναι αποτελεσματικό το e-mail marketing;

Γιατί είναι αποτελεσματικό το e-mail marketing;

"Αν είστε μικρή επιχείρηση, το e-mail marketing είναι το πιο αποτελεσματικό σας όπλο για online marketing"


Κατά πόσο είναι αληθής η παραπάνω δήλωση;


Πριν απαντήσετε διαβάστε παρακάτω κάποια στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του email στη ζωή μας.


-Χρησιμοποιείται συχνά: οι άνθρωποι ελέγχουν τα email τους σχεδόν κάθε ώρα - υψηλότερη συχνότητα ελέγχου από αυτή των κοινωνικών δικτύων.


-Είναι εξατομικευμένο: χτίζετε μια σχέση με το κοινό σας σε επίπεδο ένας-προς-έναν


-Το E-mail θα είναι πάντα εκεί: Τα κοινωνικά δίκτυα που τώρα είναι δημοφιλή, αύριο μπορεί να έχουν ξεχαστεί (θυμηθείτε το Myspace). Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την άλλη είναι σαν την "κατσαρίδα του Διαδικτύου", κάθε φορά που νομίζουμε ότι πρόκειται να αντικατασταθεί, επιβιώνει. Σε αντίθεση με τους ακόλουθους σας στο facebook, twitter κλπ, η λίστα των email που έχετε χτίσει θα είναι πάντα πολύτιμη.

- Οικονομικό: Σκεφτείτε πόσα χρήματα ξοδεύετε κάθε μήνα για να μαζέψετε "φίλους" στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα απαντήστε στις δύο ερωτήσεις που ακολουθούν: "Πόσοι από αυτούς μετατράπηκαν σε πελάτες της επιχείρησής;" "Όταν αυτά τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ξεχαστούν (και ενώ έχετε επενδύσει χρήματα για τους fans), σε ποιους θα προωθείτε τα προϊόντα σας;" Με το e-mail marketing  είναι σαφώς πιο εύκολο να επιτύχουμε Conversion Rate (δηλαδή μετατροπή από απλό επισκέπτη σε “πελάτη”)

-Σας κρατά σε επαφή με τους πελάτες σας:  Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι επιχειρήσεις είναι ότι ξοδεύουν υπερβολικό χρόνο στην αναζήτηση νέων πελατών με αποτέλεσμα να μένει ελάχιστος - ή και καθόλου - χρόνος για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους. Η εύρεση νέων πελατών είναι δύσκολη. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη προωθώντας στους υπάρχοντες πελάτες σας. Το e-mail marketing είναι ο τέλειος τρόπος για να γίνει αυτό.

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εργαλείο τη βάση δεδομένων του, την οποία επί 20 χρόνια, διευρύνει και επιβεβαιώνει συνεχώς, δημιούργησε την υπηρεσία e-mail marketing και παρέχει τη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mail, Newsletter, Company profiles κλπ) εντός και εκτός κλάδου σε 9.500 και 35.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις αντίστοιχα.

Επιλέξτε, με σύνθετα κριτήρια το κοινό που απευθύνεστε, εντός και εκτός κλάδου (επάγγελμα, κλάδο, ειδίκευση, εξοπλισμό, γεωγραφικά κριτήρια κλπ) στοχεύοντας έτσι σ’ ένα κοινό που θέλει - χρειάζεται το μήνυμά σας.

Δομήσετε την καμπάνια σας με βάση τις ιδιαιτέρες ανάγκες του κοινού που απευθύνεστε με πολλαπλά εξειδικευμένα μηνύματα.

Εδραιώσετε μια σταθερή σχέση με το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το e-mail marketing , καθώς και για οικονομικές προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ  210.99.69.891, 99.31.253, 99.30.324 ή στο e-mail:bgarts@otenet.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top