Αναζήτηση

2 Βραβεία της European Digital Press Association για την Durst

2 Βραβεία της European Digital Press Association για την Durst

Δύο βραβεία της European Digital Press Association απονεμήθηκαν στην Durst, κατασκευαστή προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής. Το πρώτο για τον εκτυπωτή της Rho 2500 στην κατηγορία Best Flatbed / Hybrid Printer> 250 sqm / h και το άλλο για το λογισμικό Durst Workflow (Best Workflow Technology).

Τα βραβεία είναι κυρίως αναγνώριση της καινοτομίας της Durst καθώς συνεχίζει το ταξίδι της για να γίνει ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων σύμφωνα με τη στρατηγική «Pixel to Output». Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας περιλάμβαναν τον νέο εκτυπωτή P5 350 High Speed, μαζί με το Durst «Automat» και την επέκταση των λύσεων Workflow, Analytics, αυτοματισμού και μελανιών για εκτυπωτές. Το βραβευμένο λογισμικό ροής εργασίας της Durst είναι επίσης διαθέσιμο και για εκτυπωτές άλλων κατασκευαστών εκτός της Durst.

Η Τεχνική Επιτροπή της EDP αναφέρθηκε στην αυξανόμενη σημασία του λογισμικού και της ροής εργασίας. Δήλωσαν: «Σημαντικό δεν είναι μόνο η ίδια η συσκευή ή το λογισμικό, αλλά και ο αντίκτυπος του προϊόντος σε άτομα και χρήστες».

«Αυτά τα βραβεία είναι ένα άλλο ισχυρό σημείο αναφοράς και η έγκριση τρίτων σε αυτό που έχουμε επιτύχει μέσω της αποστολής μας για καινοτομία», δήλωσε ο Manfred Glantschnig, Επικεφαλής Διαχείρισης Προϊόντων της εταιρείας Durst Professional Services. «Το Durst Workflow είναι μέρος του παγκοσμίου επιπέδου λογισμικού μας. Σε έναν ολοκληρωμένο κόσμο, συνεχίζουμε να βοηθάμε τους πελάτες μας μέσω ολοκληρωμένων λύσεων από εξοπλισμό, λογισμικό, μελάνια και συνεργασίες».

Ο Andrea Riccardi, επικεφαλής της διαχείρισης προϊόντων, τμήμα γραφικών του Ομίλου Durst, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που αναγνωριστήκαμε από την EDP με αυτά τα βραβεία. Αναπτύσσουμε σταθερά τις προτάσεις μας σύμφωνα με την ολοκληρωμένη σκέψη για επιχειρηματικές λύσεις 360 μοιρών που στοχεύουν στην ιδέα του Smart Factory για τον εξορθολογισμό της παραγωγής και των διαδικασιών. Ο  Durst Rho 2500 πέτυχε αυτήν την αναγνώριση ως εκτυπωτής υψηλής παραγωγικότητας που μπορεί να αναβαθμιστεί ανάλογα με την απαιτούμενη ικανότητα παραγωγής».

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top