Αναζήτηση

Η Guandong στη FESPA 2021

Η Guandong στη FESPA 2021

Η Guandong Italia επιστρέφει στη FESPA με ένα περίπτερο εμπνευσμένο από τη θάλασσα, για να παρουσιάσει όλες τις τάσεις από την σκοπιά της αναγκαιότητας για βιωσιμότητα «S.O.S.TAINABILITY».

Άμστερνταμ, 12-15 Οκτωβρίου 2021 - Η Guandong Italia θα παραστεί στη FESPA 2021 με ένα περίπτερο εμπνευσμένο εξ ολοκλήρου από τη θάλασσα. Το θέμα είναι αγαπητό στους «Specialities Specialists» της Guandong, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια υποστηρίζουν το ίδρυμα 4ocean στη δέσμευσή τους για τον καθαρισμό των ωκεανών. Η έκθεση θα είναι μια ευκαιρία να εισαχθούν στις διεθνείς αγορές όλες οι καινοτομίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία φέτος, όπου όλες οι ζωντανές εκδηλώσεις έχουν αναβληθεί. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Guandong Italia δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνεχίζοντας να εργάζεται για να βελτιστοποιήσει τη γκάμα των προϊόντων της και να δώσει ζωή σε νέες εφαρμογές.

«Αν είναι αλήθεια ότι στον κόσμο της οπτικής επικοινωνίας, δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε μεγάλες επαναστάσεις, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι τάσεις της στιγμής, υποστηριζόμενες από κατασκευαστές που εργάζονται για μια βιώσιμη και ηθική αλλαγή, όπως η Guandong» σχολιάζει ο Daniele Faoro, Επικεφαλής της ομάδας της Guandong Italia. Έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της παρουσίας της Guandong στη FESPA με ένα περίπτερο που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να βιώσουν από πρώτο χέρι τη δέσμευση της εταιρείας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Κάθε μέρος του περιπτέρου θα διακοσμηθεί με μια ποικιλία γραφικών, όλα ενωμένα με το σύνθημά «S.O.S.TAINABILITY», χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά. Για εντυπωσιακότερα γραφικά στο περίπτερο, το λογότυπο της Guandong θα αναπαραχθεί ολογραμματικά σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Το «S.O.S.TAINABILITY», το οποίο προέρχεται από μια σύντηξη της λέξης «βιωσιμότητα» (sustainability) με το λογότυπο της Guandong Italia, θα είναι ο τίτλος του περιπτέρου, τυπωμένο σε ένα τεράστιο backlit banner, κατασκευασμένο με ειδικό ύφασμα backlit Texon. Ένας ολόκληρος τοίχος θα αφιερωθεί στη νέα τάση του Wall Dressing, με εναλλάξιμα γραφικά κατασκευασμένα από το υλικό TAP της Guandong, το οποίο είναι ένα αυτοκόλλητο πολυεστερικό ύφασμα, μαγνητικά και σιδηρούχα υλικά από τη σειρά M&F visual communication και επίσης το ReVita® Tack, τον ανακυκλώσιμο πολυεστέρα κατασκευασμένο από επαναχρησιμοποίηση φιαλών PET. Στον χώρο της υποδοχής θα υπάρχει ένα δυναμικό light box, κατασκευασμένο με ύφασμα backlit Lumi και διακοσμημένο με την επιγραφή «GreenLife®», ένα εμπορικό σήμα που, από το 2010, έχει προσδιορίσει τη δέσμευση της Guandong Italia στη βιωσιμότητα. Το μεγάλο σταυρόλεξο που θα καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο και θα είναι τυπωμένο σε επανεγγράψιμο μαγνητικό υλικό, θα είναι επίσης αφιερωμένο σε αυτό το θέμα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην αναζήτηση «πράσινων» λέξεων. Στο κέντρο του περιπτέρου, μια μεγάλη φάλαινα, που δημιουργήθηκε από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, θα κολυμπήσει σε μια «πραγματική θάλασσα», που κατασκευάστηκε με εκτυπώσεις με εφφέ νερού στο High Clarity, το ειδικό οπτικά διαφανές αυτοκόλλητο βινύλιο, της Guandong Italia. Δίπλα της, θα «κολυμπούν» αρμονικά, ψάρια και άλλα θαλάσσια πλάσματα, φτιαγμένα με εκτυπώσεις διπλής όψης στα υλικά Wally και Nano-Tack με nanodots.

«Αναπτύσσουμε συνεχώς νέα εκτυπωτικά υποστρώματα που είναι όλο και πιο ανακυκλώσιμα και οικολογικά, προτιμώντας υλικά όπως PET και PP από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, όλα συμβατά με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης, RoHS, EN71-3 και REACH» προσθέτει ο Fabio Elmi, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της Guandong Italia. Είναι μια δέσμευση που αφορά την παραγωγή και τον κύκλο ζωής των προϊόντων και περιλαμβάνει επίσης ολόκληρη την εταιρεία με υπεύθυνες συμπεριφορές, με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κάθε διαδικασίας. Όλες οι οικολογικές δραστηριότητες που υλοποιούνται εντός και εκτός της εταιρείας συνοψίζονται στο «Green REvolution», έναν οδηγό για τις πολιτικές εταιρικής βιωσιμότητας. Αυτό περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Guandong Italia για την υποστήριξη των 17 στόχων που καθορίστηκαν στην ατζέντα του ΟΗΕ για το 2030 για βιώσιμη ανάπτυξη. «Δέκα από αυτούς τους στόχους έχουν ήδη υλοποιηθεί και τα σχέδιά μας για τα επόμενα χρόνια θα μας οδηγήσουν να επιδιώξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς» λέει η Giulia Landoni, Marketing and Communications Manager στην Guandong Italia.

Μεταξύ των καινοτομιών που θα παρουσιαστούν στη FESPA περιλαμβάνεται και η νέα κυκλοφορία του «Red Book», ένα μοναδικό εργαλείο μάρκετινγκ στον τομέα, το οποίο συνδυάζει τα παραδοσιακά προϊόντα με τα νέα κιτ δειγμάτων. Αυτό αποτελεί ως ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων στους αντιπροσώπους και βοηθά εκείνους που αναζητούν καινοτόμες ιδέες και λύσεις, επιτρέποντάς τους να αγγίζουν και να αισθάνονται τις δυνατότητες της κάθε εφαρμογής.

«Ζούμε σε μια εποχή στην οποία όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η Guandong Italia έβλεπε πάντα πολύ μπροστά, αλλά για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις είναι απαραίτητο να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε συνέργειες με άλλες πραγματικότητες», σχολιάζει ο Edoardo Elmi, Πρόεδρος της Guandong Italia. Η υλοποίηση της στρατηγικής της Guandong Italia θα ανακοινώσει σημαντικές νέες συμφωνίες που θα επισημοποιηθούν στη FESPA 2021.

Η Guandong σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό της στη FESPA στο Άμστερνταμ (και να πιείτε έναν εξαιρετικό ιταλικό καφέ!).

GUANDONG BOOTH Hall: 5 - Stand: 5-K10


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI)

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top