Αναζήτηση

Η HP διερευνά τους μετασχηματισμούς που φέρνουν αλλαγές στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης

Η HP διερευνά τους μετασχηματισμούς που φέρνουν αλλαγές στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης

Πολλές κορυφαίες εκτυπωτικές επιχειρήσεις θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα τη διαφοροποίηση της προσφοράς εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, καθώς οι πελάτες τους απαιτούν ολοένα και περισσότερο μοναδικές ιδέες, φιλικά προς το περιβάλλον αποτελέσματα, πιο δημιουργικές λύσεις και νέο περιεχόμενο.

Μια πρόσφατη μελέτη από την Report Linker έδειξε ότι η αξία της παγκόσμιας αγοράς εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους θα αυξηθεί στα 4,0 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Ο μόνος τρόπος για να επωφεληθούν οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις και να εξασφαλίσουν νέους πελάτες και δουλειές είναι να ενσωματώσουν καινοτομίες και να προσανατολίσουν τις προσφορές τους προς την κάλυψη της ζήτησης, ενώ παράλληλα παρέχουν αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Σε ένα νέο άρθρο, δωρεάν για λήψη, η HP αναλύει πώς οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν με εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους. Προσφέροντας πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες, μπορούν να μεταμορφώσουν τις δραστηριότητές τους επιτρέποντάς τους να εισέλθουν σε νέες αγορές, να αναπτύξουν νέες λύσεις, να βρουν νέες ευκαιρίες εσόδων και να αυξήσουν τις εκτυπώσεις τους.

Είτε αυτό γίνεται με προσαρμογή για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στην αγορά διακόσμησης εσωτερικών χώρων είτε με την αξιοποίηση της ανάπτυξης στον τομέα των έντυπων συσκευασιών και ετικετών, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη.

Επιπλέον, η απότομη αύξηση του περιεχομένου που βασίζεται στο διαδίκτυο έχει στρέψει πολλούς πελάτες στο ηλεκτρονικό εμπόριο και αυτή η στροφή θα μπορούσε να ανοίξει πολλαπλές ευκαιρίες για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης.

Ό,τι σημαίνει για εσάς ο μετασχηματισμός του κλάδου, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top