Αναζήτηση

Η Mimaki γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας στη FESPA

Η Mimaki γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας στη FESPA

Η Mimaki Europe, ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογιών εκτύπωσης inkjet και κοπής, πρόκειται να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία εκτύπωσης UV, με ολοκαίνουρια προϊόντα, στην FESPA Global Print Expo 2024 (19-22 Μαρτίου 2024, Άμστερνταμ).

Ως επίσημος συνεργάτης UV Excellence της FESPA, η Mimaki θα παρουσιάσει μερικές από τις πιο προηγμένες, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις UV στο περίπτερό της (Stand F10, Hall 12) και στο Experience Centre.

Κατά τη διάρκεια των καθημερινών περιηγήσεων στο Mimaki Experience Center, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν περαιτέρω το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο Mimaki, που περιλαμβάνει sign graphics, υφάσματα και τεχνολογίες 3D printing. Η περιήγηση θα περιλαμβάνει ακόμη αποκλειστικές επιδείξεις δύο νέων προϊόντων που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά, που θα βοηθήσουν τους εκτυπωτές επιγραφών να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την προσφορά τους.

Ως συνεργάτης UV Excellence, το UCJV330-160 θα είναι μία από τις πολλές τεχνολογίες υψηλής ενεργειακής απόδοσης UV που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Mimaki.

Το όραμα της Mimaki για το μέλλον θα είναι εμφανές καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με ένα καινοτόμο σύστημα εκτύπωσης βιομηχανικών υφασμάτων που θα παρουσιαστεί στο «Sustainability Corner» της εταιρείας. Τα ενεργειακά αποδοτικά μηχανήματα που θα παρουσιαστούν είναι τα UJV100-160Plus και UCJV330-160 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το UJV100-160Plus διαθέτει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθώς και πρόσθετες λειτουργίες για την αύξηση της κερδοφορίας των πελατών. Το ενοποιημένο εκτυπωτικό/κοπτικό μηχάνημα UCJV330-160 είναι μια νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της σειράς 330 της Mimaki, προσφέροντας εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και υψηλής ποιότητας για διάφορες εφαρμογές.

Μετά την πρόσφατη κίνηση της Mimaki στην αγορά DTF, η τελευταία προσθήκη της εταιρείας, το TxF300-75, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε έκθεση σε όλη την EMEA. Και οι δύο εκτυπωτές DTF ικανοποιούν τη ζήτηση της αγοράς για μια σταθερή και αποτελεσματική πλατφόρμα DTF και αυτό το νέο σύστημα, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023, συμβάλλει στην κάλυψη ποικίλων εκτυπωτικών απαιτήσεων, με απόδοση υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με υψηλή παραγωγικότητα.

Η Mimaki αναζητά συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορεί να υποστηρίξει ένα βιώσιμο μέλλον, και έχει ήδη πλούσια κληρονομιά στην καινοτομία. Γιορτάζοντας δύο δεκαετίες επιτυχίας στην αγορά, η Mimaki θα τιμήσει τα 20 χρόνια τεχνολογικών «παγκοσμίων πρωτιών», μια εκτενή λίστα δημιουργικών εφαρμογών που εκτυπώθηκαν και τους πολλούς συνεργάτες και πελάτες του κλάδου που βοήθησαν να γίνουν όλα πραγματικότητα.

Η Danna Drion, Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ EMEA, σχολιάζει: «Αυτή η επέτειος ορόσημο για τη Mimaki Europe αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να γιορτάσουμε την επιτυχία, αλλά, κυρίως, να κοιτάξουμε στο μέλλον και να καθορίσουμε το πώς μπορούμε ως ομάδα και ως επιχείρηση να συνεισφέρουμε σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο τα επόμενα 20 χρόνια. Χρησιμοποιώντας την ικανότητά μας για καινοτομία, θα προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε σε τεχνολογίες και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον μακροπρόθεσμο στόχο.

Η φετινή FESPA προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία στους επισκέπτες να εντρυφήσουν πλήρως στο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Mimaki. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα στους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες μας και, φυσικά, καλούμε όλους να γιορτάσουν μαζί μας την επέτειο ορόσημο των 20 χρόνων μας».

Για να εγγραφείτε σε μια περιήγηση στο Mimaki Experience Center, κάντε κλικ εδώ.

https://www.largeformatreview.com/business/events/mimaki-to-celebrate-20-years-of-innovation-at-fespa

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top