Αναζήτηση

Αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS της Grunig

Αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS της Grunig

Νέο, αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS της Grunig για τελάρα μεγάλων διαστάσεων  

To G-STRETCH 202 PLUS είναι η νέα λύση της Grunig για τέντωμα τελάρου μεγάλων διαστάσεων χωρίς επαφή. Πρόκειται για πνευματικό σύστημα δαγκάνων μεγάλης έλξης, συμβατό με όλες τις γάζες της αγοράς και μια λύση χαμηλού κόστους για επαγγελματικό τέντωμα.

Η πνευματική τάνυση της γάζας εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια αναπαραγωγής. Ο έλεγχος του συστήματος είναι απλός και βασίζεται σε δύο διαφορετικά κυκλώματα που επιτρέπουν τη ρύθμιση της τάνυσης ξεχωριστά για το στημόνι και το υφάδι. Η επιθυμητή τάνυση προγραμματίζεται μόνο για το πρώτο από μια σειρά τελάρων.

H διαδικασία περιλαμβάνει προ-τέντωμα της γάζας. Το φάρδος της δαγκάνας είναι 250mm. Για την κάλυψη όλων των διαστάσεων τελάρων, υπάρχουν και δαγκάνες φάρδους 155mm. Η διαδρομή του εμβόλου είναι 125mm (συνολικά 250mm ανά άξονα). Η στήριξη του τελάρου στην κάθε δαγκάνα είναι ρυθμιζόμενη σε υποδιαιρέσεις των 5mm, μεταξύ 20 και 50mm, για να στηρίζουν τα διαφορετικά προφίλ τελάρων.

Η διαδικασία τεντώματος γίνεται χωρίς επαφή με το τελάρο. Μόλις η τάνυση φτάσει την επιθυμητή τιμή, η γάζα χαμηλώνει και ακουμπάει στο τελάρο με προγραμματισμένη πνευματική πίεση. Ένας βραχίονας συγκράτησης εμποδίζει την δαγκάνα από πιθανή αναπήδηση σε περίπτωση σκισίματος της γάζας.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top