Αναζήτηση

Branding for Greeks με τον Γιώργο Καραγιάννη

Branding for Greeks με τον Γιώργο Καραγιάννη

Tο Branding for Greeks με τον Γιώργο Καραγιάννη είναι το πρώτο ελληνικό podcast για τα brand και το branding. Στόχος του είναι να αναλύσει γιατί το branding είναι πολύ περισσότερα από το τελευταίο hype εργαλείο του marketing και να εξηγήσει γιατί τα πάντα κάνουν branding.

Ο Γιώργος Καραγιάννης, ιδρυτής / creative director της 2yolk και πρόεδρος του τομέα Branding & Design της ΕΔΕΕ, δημιουργεί το πρώτο ελληνικό podcast για τα brand και το branding. To Branding for Greeks φιλοδοξεί να γίνει μία νέα πλατφόρμα επικοινωνίας για το branding στη χώρα μας. Μία αφορμή να ξεκινήσει μία ανοικτή συζήτηση για τα brand, το πώς τα αντιλαμβανόμαστε, πώς γεννιούνται και εξελίσσονται. Αλλά και για την ιστορία του branding, τη μεθοδολογία και τις εφαρμογές του.

Μέσα από αυτή τη σειρά των podcast, θα μας μιλήσει από το τι σημαίνει brand μέχρι το γιατί ο ερπετοειδής εγκέφαλός μας είναι ο καλύτερος φίλος των brand. Επιθυμία του είναι να βοηθήσει στην πράξη επιχειρήσεις, από μία startup μέχρι μία πολυεθνική, να κατανοήσουν με απλά λόγια τη δύναμη του branding και να ξεκινήσει μία ανοικτή συζήτηση για τα brand στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα του branding for greeks είναι εδώ.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top