Αναζήτηση

SKAG: «Un-Cover the future... για καλό σκοπό»

SKAG: «Un-Cover the future... για καλό σκοπό»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο νέος inspiring διαγωνισμός της εταιρείας από τις 19.09-24.10 μας καλεί να ζωγραφίσουμε μαζί, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

Η εταιρεία SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην χώρα, στο πλαίσιο της νέας inspiring διαφημιστικής καμπάνιας της με τίτλο: «Κάνουμε την κάθε σου μέρα μια μέρα έμπνευσης», διοργανώνει από τις 19.9 μέχρι και τις 24.10 έναν πανελλαδικό digital διαγωνισμό. Έναν διαγωνισμό διαφορετικό από τους άλλους, γεμάτο έμπνευση, χρώμα αλλά και χαρακτήρα προσφοράς με τίτλο: «UN-COVER THE FUTURE…ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ».  

Με την παραδοχή πως όλες οι μεγάλες ιδέες ξεκίνησαν από ένα κομμάτι χαρτί η εταιρεία ενθαρρύνει νέους ηλικίας από 13 έως 23 χρόνων να δημιουργήσουν έργα που αποτυπώνουν την δική τους μεγάλη ιδέα για το μέλλον, ώστε να αποτελέσουν την έμπνευση για τα επόμενα εξώφυλλα τετραδίων SKAG, που θα δημιουργήσει ο καλλιτέχνης Νίκος Σιδέρης.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 19.09 και μέχρι τις 24.10, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα σε ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα, να αναρτούν τη δημιουργία - έργο τους και τα 5 καλύτερα, που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσουν δώρα τεχνολογίας και όχι μόνο όπως: iPad, γραφίδες ζωγραφικής, συνδρομές σε σχεδιαστικές εφαρμογές καθώς και προϊόντα SKAG.

Και η εταιρεία δεν μένει μόνο εκεί, με προσήλωση πάντα στην ανιδιοτελή προσφορά και την αειφόρο ανάπτυξη σε συνεργασία με τη We4all φροντίζει ώστε κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό, να συμβάλλει στην υλοποίηση δενδροφυτεύσεων και περιβαλλοντικών ενημερώσεων σε σχολεία και πανεπιστήμια ανά την Ελλάδα. Όσες περισσότερες συμμετοχές πραγματοποιηθούν στο διαγωνισμό, τόσο περισσότερες δράσεις «οξυγόνου», με πράσινο πρόσημο θα οργανώσει η εταιρεία.

Για να λάβετε μέρος ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.skaginspires.gr.
  2. Ανεβάστε το έργο σας στην κατηγορία «Λάβε μέρος στον διαγωνισμό».
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής με τα προσωπικά σας στοιχεία.
  4. Πατήστε ολοκλήρωση για να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας.

Ας ζωγραφίσουμε λοιπόν για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και ας κάνουμε την κάθε μας μέρα μια μέρα έμπνευσης, μαζί με την SKAG.

Περισσότερες πληροφορίες www.skag.gr | Ιnstagram | Facebook | LinkedIn.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top