Αναζήτηση

Οι ελληνικές διακρίσεις στα Pentawards 2022

Οι ελληνικές διακρίσεις στα Pentawards 2022

Φτωχότερη απ' ό,τι τα τελευταία χρόνια ήταν η συγκομιδή των ελληνικών γραφείων στα petnawards, ενός από τους μεγαλύτερους θεσμούς βράβευσης στον χώρο του σχεδιασμού συσκευασίας. Οι συμμετέχοντες υπέβαλαν τα έργα τους σε 80(!) διαφορετικές κατηγορίες που αφορούν στη συσκευασία. Ανάμεσα στα έργα που διακρίθηκαν φέτος εντοπίσαμε μόνο τρία ελληνικά ονόματα:

• Το μόνο ελληνικό χρυσό προήλθε από την Κύπρο και το σχεδιαστή Μάριο Καρύστιο που σε συνεργασία με την εικαστικό Λευκή Σαββίδου δημιούργησαν τη συσκευασία που κέρδισε στην κατηγορία του κρασιού.


• Το γραφείο Caparo Design Crew απέσπασε μια χάλκινη διάκριση στην κατηγορία αυτοπροβολής (με το έργο Caparaki)


• Η εταιρεία Nilo - Δ. Παπαμιχαήλ & ΣIA απέσπασε μια χάλκινη διάκριση στην κατηγορία ακυκλοφόρητη εργασίας με τη σειρά προϊόντων Nets.

Να σημειώσουμε ότι το αδαμάντινο βραβείο (best of the best) απονεμήθηκε φέτος στην κινεζικη Urban Forest Lifestyle Limited για την χρηστική συσκευασία Pocket Neck Pillow.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες.
Το σύνολο των νικητών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: designmag.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top