Αναζήτηση

ConnectKey έτοιμο για φορητότητα και cloud

ConnectKey έτοιμο για φορητότητα και cloud

Όλοι μπορούν να εκτυπώσουν, να σαρώσουν και να κοινοποιήσουν έγγραφα από τις φορητές συσκευές τους

Μια φορητή συσκευή γίνεται κέντρο εργασίας μακριά από τον φυσικό χώρο εργασίας με την Τεχνολογία ConnectKey® της Xerox®. Διαχειριστείτε την εργασία σας από οπουδήποτε, μέσω φορητού υπολογιστή, tablet ή smart phone. Πραγματοποιήστε λήψη, κοινοποίηση, εκτύπωση, σάρωση, διαμοιρασμό ακόμη και μετάφραση εγγράφων εν κινήσει, αγγίζοντας απλώς μια εφαρμογή.

Χρησιμοποιήστε την προαιρετική λειτουργία Wi-Fi της τεχνολογίας ConnectKey και την υπηρεσία cloud του οργανισμού σας για να συνδέσετε τις φορητές συσκευές όλων των εργαζομένων με τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές ConnectKey — με εγγενή φορητότητα συμπεριλαμβανομένων των AirPrintMopria, Google Cloud Print και της προσθήκης Android Print Service της Xerox®. Τα Plus, DropBox™, Google Drive και OneDrive είναι προεγκατεστημένα στους εκτυπωτές VersaLink® και υπάρχει δυνατότητα λήψης από το AppGallery στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές AltaLink®.

Περισσοτερες πληροφοριες: www.xerox.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top