Αναζήτηση

Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού pigment & dye της Ulano

Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού pigment & dye της Ulano

Τα επιστρωμένα φιλμ είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα της εικόνας στην εκτύπωση φιλμ μεταξοτυπίας με έναν εκτυπωτή inkjet. Τα φιλμ της ULANO διαθέτουν μια ειδική επίστρωση από νάνο-πόρους επάνω σε διάφανο πολυεστέρα 5 mil, σχεδιασμένη να διατηρεί το σχήμα λεπτομερειών και ράστερ σε εκτυπώσεις inkjet με μελάνια χρωστικής (pigment) ή dye. Η επίστρωση είναι ανθεκτική στο νερό για να αποτρέπει την φθορά σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Είναι συμβατά με εκτυπωτές της Epson, Mimaki, HP, Canon, κ.λπ. αλλά και άλλους εκτυπωτές με πιεζοηλεκτρική κεφαλή και κατάλληλα μελάνια.

Τα φιλμ της ULANO απαιτούν μικρότερους χρόνους έκθεσης από τα φιλμ για εκτυπωτές laser. Το μελάνι στεγνώνει χωρίς θερμότητα με αποτέλεσμα οι εκτυπωτές Inkjet να μπορούν να πετύχουν την μεγαλύτερη ακρίβεια συμπτώσεων μετά τους εικονοθέτες, ενώ τα υποστρώματα vellum finish για laser εκτυπωτές συρρικνώνονται. Επιπλέον, τα φιλμ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές επαναληπτικές φωτογραφίσεις. Χάρις στην αντιστατική τους επίστρωση, τα φιλμ περνούν από τον εκτυπωτή ομαλά και μπορούν να στοιβαχτούν το ένα επάνω στο άλλο.

Τα Pigment inkjet φιλμ της Ulano διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ρολών και φύλλων για να καλύπτουν διαφορετικές απαιτήσεις. Είναι συμβατά και με κάποιους laser εκτυπωτές, συνίσταται ωστόσο δοκιμή πριν τη χρήση.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top