Αναζήτηση

Durst Roadmap2020

Durst Roadmap2020

Η Durst είναι αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο ως κατασκευαστής μηχανημάτων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται σταθερά με την πάροδο των ετών και είναι σήμερα ένας πάροχος λύσεων σε όλους τους σχετικούς κλάδους της τεχνολογίας inkjet: Πλατφόρμες Μηχανών, Τεχνολογίες Μελανιών, Λογισμικό και Υπηρεσίες.

Ποια είναι η ιδέα πίσω από την μελλοντική πλατφόρμα των μηχανών της Durst;

Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst

Η βασική ιδέα πίσω από αυτές τις εξελίξεις είναι να προσφέρουμε βιώσιμες τεχνολογίες. Όλες οι βασικές μας τεχνολογίες ακολουθούν αυτή την κατευθυντήρια αρχή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς και να μην υλοποιούμε όλα όσα θα μπορούσαν να τεθούν σε εφαρμογή. Ζούμε και εργαζόμαστε σε έναν κόσμο όπου το περιβάλλον και η βιωσιμότητα καθορίζουν τις ενέργειές μας. Αυτό ισχύει επίσης για την ανάπτυξη μηχανών εκτύπωσης και ίσως είναι βασισμένο και στο πείσμα των ανθρώπων απο το Τιρόλο (όπου και η έδρα της Durst).

Ποιές είναι οι προοπτικές ανάπτυξης των τεχνολογιών ενός περάσματος στην αγορά μεγάλου σχήματος (LFP);

Peter Weingartner, Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών

Πολλοί πελάτες του LFP μας ρωτούν σχετικά με την Τεχνολογία One-Pass (ενός περάσματος) στις εκτυπώσεις LFP. Έχουμε σαφή άποψη για το θέμα - ότι η τεχνολογία αυτή είναι σίγουρα το μέλλον στον τομέα της εκτύπωσης - όμως όχι για όλα τα πλάτη εκτύπωσης και όχι για όλα τα τμήματα.

Είμαστε εξαιρετικά επιτυχημένοι στα συστήματά μας της εκτύπωσης με ένα πέρασμα στην αγορά της ετικέτας και στην εκτύπωση κεραμικών και προσαρμόζουμε αυτή την τεχνολογία και στο νεώτερο τμήμα μας: την εκτύπωση χαρτονιών. Τα μέγιστα πλάτη εκτύπωσης σε αυτές τις αγορές είναι 160 εκ., ενώ η Durst προσδιορίζει την εκτύπωση μεγάλου σχήματος από τα 160 εκατοστά έως τα 5 μέτρα. Βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, δεν βλέπουμε την προσαρμογή της τεχνολογίας Single Pass σε όλα τα πλάτη εκτύπωσης.

Ωστόσο, για να “κλείσει” το κενό μεταξύ των τεχνολογιών και να προσφέρουμε αυξημένη παραγωγικότητα, η απάντησή μας είναι η λεγόμενη Super Multi-Pass. Με αυτή την τεχνολογία συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα του Multi-Pass (πολλαπλών περασμάτων) με την ταχύτητα του Single Pass (ενός περάσματος).

Πηγή: Lino news

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top