Αναζήτηση

Eφαρμογή για τους χρήστες Brother εκτυπωτικών ενδυμάτων

Eφαρμογή για τους χρήστες Brother εκτυπωτικών ενδυμάτων

Μία εύχρηστη εφαρμογή για τους χρήστες Brother εκτυπωτικών ενδυμάτων

Κατεβάζοντας την στο κινητό ή στο tablet σας έχετε ανά πάσα στιγμή στα χέρια σας ένα πολύτιμο εργαλείο από όπου μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε manuals και οδηγίες συντήρησης, καθώς και να βρείτε πληροφορίες και οδηγίες κάνοντας search με βάση error κωδικούς.

Είναι διαθέσιμή στο Google Play Store και στο Apple Store και ονομάζεται Brother GT/ISM Support App.

Τα brother DTG εκτυπωτικά, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση για απευθείας εκτύπωση σε λευκά και σκούρα βαμβακερά ή μικτά βαμβακερά είδη, χωρίς πρόβλημα ακόμα και όταν υπάρχουν ραφές, τσέπες ή φερμουάρ.

Εκτός από t-shirts, μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, υφασμάτινες τσάντες, πετσέτες, ποδιές, κ.α., με τα accessories της brother μπορείτε να τυπώνετε εύκολα και γρήγορα και σε άλλα είδη όπως παπούτσια και καπέλα, καθώς και σε δύσκολα ενδύματα ή σημεία όπως: γιακάδες, μανίκια, τσέπες, sweaters με κουκούλα, μπλούζες με φερμουάρ και κουμπιά, κ.α.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top