Αναζήτηση

Εκπτώσεις έως 42% σε εκτυπωτές MIMAKI Textile/Sublimation από την Polyprint

Εκπτώσεις έως 42% σε εκτυπωτές MIMAKI Textile/Sublimation από την Polyprint

Η Mimaki, κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτών Large Format ανακοίνωσε πρόσφατα μείωση τιμών για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αφορά 6 εκτυπωτικά μοντέλα της κατηγορίας Textile/Sublimation.

Τα μοντέλα αυτά προορίζονται για τη βιομηχανία εκτύπωσης υφασμάτων και ειδικότερα για τον κλάδο της μόδας, της ένδυσης  και των αθλητικών στολών. Το χαρακτηριστικό των εκτυπωτικών της Mimaki είναι η οικονομικά αποδοτική παραγωγή με υψηλή ποιότητα. Η σημαντική  μείωση της τιμής των μηχανήματων θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Η POLYPRINT AE, επίσημος αντιπρόσωπος της Mimaki στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια (από το 2003) της κατηγορίας προϊόντων TA (Textile & Apparel), στηρίζει την ελληνική αγορά με την εξειδίκευσή της στην τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα. Με κεντρικά γραφεία σε Θεσσαλονίκη και εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, προσφέρει εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένους τεχνικούς  και παρέχει δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα σε παραγγελίες αναλωσίμων/ανταλλακτικών που διατηρεί σε μεγάλο απόθεμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές, πατήστε εδώ

Περισσότερα για την POLYPRINT ΑΕ στο: www.polyprint.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top